Fyyyy på mig!!

Det har gått en vecka sen jag skrev nått nu. Veckan har bara flugit fram. Å vad har hänt sedan dess? Jo i helgen var vi uppe i Mellerud för Alabamas (vår moppeklubb) hade sitt årliga höstrally. 130 frusna gubbar som åkte Dalsland runt i det fina höstvädret. Jag hade min första jobb helg på nya avdelningen med. Hade tagit med mig den bärbara datorn hem och hade tänkt att jag skulle jobba hemifrån. Men när jag packade upp datorn för att kolla så jag kom in på alla system så upptäckte jag att den som hade datorn sist hade glömt lägga ner strömsladden. Det fanns inte så pass mycket batteri kvar och vi hade ingen annan sladd som passade, så det var bara att sätta sig på tåget mot Götet igen. Allt gick bra och det kändes så skönt att "bara" jobba 4timmar mitt på dagen.

I mitten på förra veckan hände det som jag å Kalle har fruktat ända sedan vi flyttade hit och insåg att det faktiskt skulle kunna hända vilken dag som helst. De började hugga ner massa träd bakom vår grannes hus. Jaha tänkte vi, nu var det kört. Nu kommer denna fantastiskt fina, gröna, lantliga miljö försvinna och vi kommer se raka vägen ner till E6:an och över till Akzo Nobel i Bohus. De har skövlat ner massa skog och den lilla vägen som slingrades upp till oss i grönskan är numera all alone på ett kalhygge. Tror inte att de har gjort nått mer idag och jag HOPPAS VERKLIGEN att det är slut på det nu! Ska försöka ta lite bilder nu i helgen när det är ljust. När jag kommer hem från jobbet är det skymning och det blir mörkt rätt fort.

Nog med det tråkiga. Imorgon kommer Solresor, RCCL, Sunhotels och Scandic till stan på sin lilla Sverige turné. Scandic Opalen kl 18:30. Vi är ett gäng från Resia som ska gå och så fick jag reda på idag att mina gamla kollegor från Skövde kommer!!!! :-) KUL!!!!
På fredag ska jag hem till Maria på lite vin och girltalk på hennes altan. Det ryktas om en bastuinvigning så jag får väl se till att packa ner en handduk och några kalla öl ;-)
På lördag ska jag med girlsen till Trollhättan. Var sååååå länge sen som jag var ute och svängde mina lurviga där. Kul!

Så där ser ni hur min vecka ser ut. Jag ska verkligen ta mig i kragen och skriva snar igen.

Adios!

P.S. Jag vägde mig i måndags och även om jag har slarvat JÄTTEMYCKET med träningen (skärpning!!) så visade vågen ändå minus. Totalt har jag gått ner -7kg sen jag började. Well done Fridis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0