Helgen som vart

Sitter i soffan och kollar på Pan Am. Bra serie faktiskt...Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar med så man kan få lite rena kläder i veckan. Igår åkte vi till Malmö med tåget hela familjen. Vi kom fram vid 12-tiden och checkade då in på Elite Plaza Hotel vid Gustav Adolfs Torg. Bra läge och fina allmänna ytor. Jag & Kalle fick ett nyrenoverat rum med utsikt över torget. Mamma & pappa fick ett slitet rum med stora pissgula fläckar oå helteckningsmattan. INTE acceptabelt!!! Syrran hade inte heller någon tur och fick ett enkelrum som stank rök!!! Vidrigt!! Betalar man fullpris på ett hotel och skämmer bort sig så är väl det minsta man kan få ett fräscht rum!? Eller det kanske är för mycket begärt? Vi gick omedelbart ner i receptionen och skulle byta rum, men dessvärre var hotellet fullbokat sas det så vi fick ha kvar de rum vi fått. Blir ingen repris på det stället.

På eftermiddagen skulle vi gå och se Robert Gustavssons jubileums show på Amiralen. Så himla rolig!! :-) Sen gick vi runt på stan. Hamnade på Bishops och tog en öl sen gick vi vidare till Steakhouse på Lilla Torg. De hade fortfarande öppet sin stora uteservering så vi satt UTE och käkade under en terassvärmare. Underbart!

Imorse var det frukost och sedan avgick tåget vid 10-tiden. Hemma vid 13 en sväng till IKEA och sedan hem. Familjen åkte vidare hem och vi gick ut i trädgården och krattade löv. Så duktiga!

Nu är det dax att sussa. Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0