Söndag eftermiddag

Varför ska helgen gå så fort för? Idag har vi inte gjort många knop än men ändå går tiden jättefort. Regnet hänger i luften känns det som och vi hade tänkt fixa ute med altanen idag men vi får se när vi kommer igång. Vi skulle åka till Bauhaus en sväng och kolla på lampor till uterummet.

Hoppas vi kan få bygglovet snart. Hade vart kul om man kunde få hit snickarna så uterummet kan bli klart. Sitta där ute och mysa när det regnar. Man hör hur det smattrar på taket.

När vi var på plantagen igår så pratade vi med en kille ute på trädgårds-häck avdelningen för vi var lite nyfikna på en häcksort som heter Tuija. Vi hade lite frågor om bl.a. Hur mkt den växer, hur tät den blir och om den ser likadan ut året runt eller om den tappar sina "barr". Den såg tydligen likadan ut hela tiden men det som killen sa som vi inte riktigt var beredda på var att man måste sätta häcken ganska snart. Typ innan mitten på maj!!!! Det är ju rätt snart och vi som är mitt uppe i ett bygge. Ska vi sätta häck samtidigt?? Vi funderar lite på det här hemma nu så får vi se vad det blir.

Hittade en fin bild från en känd stad. Någon som har vart där? Brasilien är tyvärr inget som lockar mig även om det ser väldigt fint ut på den här bilden.

Vart går din nästa dröm resa?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0