Ä.N.T.L.I.G.E.N!!!!!

ÄNTLIGEN fungerar http://blogg.se" app igen efter att ha legat nere i snart 1månad. Hurra hurra!! Nu kan man blogga oftare/lättare än innan då man vart tvungen att roffa åt sig datorn hemma så fort den blir ledig :-))

Vi = jag, Kalle, mamma & pappa har vart en tur ner till Puttgarden idag och fyllt på lagret inför kommande semester. Kl 05:30 åkte vi hemifrån imorse och det flöt på bra så vi kom med en tidigare färja både i Helsingborg och i Rödby. Ca 2timmar shopping i bordershoppen så var vi i kön till färjan hem.

Vi stannade i Køge, ca 7-8mil söder om Helsingör för att tanka. Ingen av oss hade vart där innan så vi tog och körde en sväng genom samhället och det var riktigt mysigt. Vi hittade några trevliga restauranger nere vid hamnen och hoppade in på en av dem. Vi beställde in varsin smörstekt rödspätta, den smakade ljuvligt! Mätta och belåtna satte vi oss i bilen igen och körde de sista milen mot färjan.

 

Nu har vi precis kommit hem igen efter en mycket trevlig dagsutflykt. Trötta efter ca 95mil i bil och alla fantastiska intryck. Tack för idag familjen!! :-)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0