Beachvolley 2012

Godmorgon på er!

Idag är det den årliga Beachvolleyturneringen  i Mellerud. 27lag var anmälda igår och jag hoppas att de får lite fint väder så att de iallafall kan vara ute. Kollar man på väderleken så ser det ut som det kan komma att bli lite sol och att regnet ska komma först ikväll. Tur! Men det kommer nog inte bli som förra året när himlen var klarblå och solen sken hela dagen. Good times.

I år hade vi tänkt att vi skulle dra ihop ett liknande lag fast med lite grabbar så vi iallafall skulle ha chans att vinna ett sett till och med en match om vi hade tur ;-) Vi siktade in oss på helgen 7juli redan förra året men så var det visst helgen efter dvs nu den 14/7 som det skulle vara. Då sket det sig för vårt lag. Hälften hade redan planerat in i kalendern att det skulle vara helgen innan och hade andra planer denna helg eller var uppbokade med jobb eller liknande.

Vi bestämde helt enkelt att vi får passa iår och ta sikte på nästa år istället.

Hihi... så här skrev jag den 8/1 när vi var uppe i Köpmannebro och kikade lite...

"Tänk att det "bara" är 6månader kvar tills vi sitter nere på bryggan efter en superlyckad bv turnering nere på Vita Sannar. I år kommer det gå mkt bättre än förra året. Dels för att vi kommer att ha killar med i laget å dels för att vi kommer lägga upp intensivt träningsprogram i slottsskogen i slutet på maj- juli :-)"

 

Titta vad underbart vi hade det förra året! Nästa år, då är vi oslagbara som GES sjöng -94.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0