Fredag 6/7

Idag har det inte hänt så mycket mer än jobb, jobb och jobb så det har inte vart så mycket att skriva om. Ikväll hände det lite mer för då kom mamma & pappa hit till oss. De sover här hos oss för tidigt imorgonbitti drar vi till Tyskland på en liten utflykt. Det är dax att fylla på lagret inför semestern så det ska bli kul med en liten road trip. Vi har inte bestämt än om vi ligger över natt nånstans eller om vi ska åka hem samma dag. Vi tar det som det kommer helt enkelt.
 
Nu är det hög tid att gå och lägga mig. De andra sover redan, till och med katten ;-)
 
Titta här vilken rolig syn som mötte mig inne i stan tidigare idag. Står på en parkering och väntar på Kalle som är ute ett ärende, jag satt kvar i bilen eftersom det regnade som F*N ute. Helt plötsligt så kommer det en "Paddan" båt och smyger förbi i typ 2knop. Det var kanske max 8 turister i den stora båten och de satt där i sina ponchos och paraplyn :-) haha! Varför väljer man att åka Paddan en dag som denna?? Har man bara en dag i Göteborg och man måste göra alla turistgrejer på en gång eller vad?.
 
 
Detta var precis innan den skulle passera den låga bron "osthyveln" hehe... alla började resa sig för att sedan krypa ihop nere på golvet. :-) haha! Hoppas de iallafall kände att de fick valuta för pengarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0