Sköna lördag

Sitter hemma i soffan och lyssnar på en gammal playlist på spotify " danshits genom tiderna". Hur bra var egentligen "Hej hej Monika"???? :-) Nu rullar Will Smith- Miami, skönt gung i den...
Försöker ladda bra innan 55-års festen ikväll. Måste snart dra in till Lindex och kolla om de har några snygga brallor till kvällens event.

Kalle har åkt till Mellerud för att hämta virke till altanen som ska byggas ut i nästa vecka hoppas vi. Gropen är nästan färdig, han fick punka på skottkärran igår så en ny får följa med från Mld. Får gräva klart det sista imorgon och sedan fyller vi på med grus och cellplast för isoleringens skull.
Vi var på Bauhaus med i veckan för att köpa blad till sticksågen. Kunde inte låa bli att kika in på trädgårdsavdelningen för att se vad de hade fått in för nyheter. Fick syn på en superfin grupp som vi båda är överens skulle passa SÅ bra i nya uterummet. Lite ovanlig eftersom alla andra är vanliga soffgrupper med en 2 eller 3-sittssoffa och 2 fotöljer. Den som vi såg ser ut så här!Snygg va??? :-)Hoppas bara att det inte är för stor diagonalt så den inte får plats. *håller tummarna* :-)

Nä nu ska jag till Lindex och Bolaget.

Chipp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0