Äntligen framme i New York!

Vi har precis checkat in på Hudson hotel i New York. Super fräscht hotel, lite trendigt och modernt, läget är bra och väldigt trevlig personal. Just nu har vi kommit till våra rum på 15/24 våningar. Det ska finnas en fin takterass på vår våning som vi ska kika in ikväll. Vi är 6timmar efter Sverige så nu är kl alltså ca 15:30 hos oss.

Än känner vi oss rätt så pigga och ska strax bege oss ut på stan för att försöka hitta en ny kamera till mig och ett batteri till pappas.

Att flyga med Lufthansa var nytt för oss och flyget till Frankfurt lyfte 25min efter utsatt tid pga data omstart i cockpit. Men vi flög in tiden och landade enl tidtabell. Kan rekommendera att byta flyg i FRA om man som vi skulle hålla oss till samma terminal. Annars är det säkert lite mer virrigt :-)

Planet från FRA hit till NYC var nog ett av Boeings absolut första exemplar från -78, för den kärran var inte ny kan jag säga. Vi hade bra platser men efter ca 8timmar ombord så var det skönt att gå av kan ja säga.

Efter ett besök hos en helt maktgalen amerikansk snubbe i emigrations så kom vi till slut igenom och hämtade vårt bagage. Väl ute väntade vår limousine på att ta oss till vårt hotell.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0