Nytt kapitel i livet

För en vecka sedan gick flyttlasset från Kungälv hem till kära Mellerud. Som vi pratat om detta i många år och nu gjort slag i saken. Anledningen att det blev av nu och att det hela gick så snabbt var att de som köpte huset var höggravida och beräknade till 14/7. Förstår ju att man vill komma in och iordning då. 


Väldigt skönt var åxå att vi slapp flyttstäda och köra flyttlassen själva, de som köpte har nämligen en flytt/städfirma så dealen blev så när de ville in så snabbt. Vi hade inte hunnit annars. 

Vi har trivts väldigt bra i huset så lite tråkigt är det allt att sälja och gå vidare i livet. Men vi har alltid sagt att den dagen vi bildar familj kommer vi flytta tillbaka just för att ha närheten till familjerna. 

För tillfället bor vi nu i sommarstugan i äskekärr tills vi hittar vårt nya hem. I fredags var vi på en visning så vi får se vad det blir av det. Ingen brådska. 

Tänk att om 3dagar är det midsommar. Vart tar tiden vägen? Hoppas på fint väder för vi har tänkt oss en tur till baldersnäs och man hoppas ju givetvis på att man kan vara utomhus så mycket som möjligt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0