Julgranen inne, check!

Idag efter jobbet hämtade jag upp Kalle på centralen å så drog vi iväg till IKEA för att käka lite och handla. Köpte glögglas eftersom jag inte hittar mina gamla och imorgon kommer det kollegor på julmys at my casa. Efter IKEA blev det en tur till Plantagen och sedan även Coop. Ska bara komplettera med lite småsaker imorgon annars känner jag mig klar.

På Plantagen hade de fått in massa fina granar så vi köpte 2st. Ute granen är inte uppe än eftersom det var sånt busväder med regn och rusk innan. Men innegranen är pyntad och klar. Eftersom vi inte firar jul här å jag vill ha julkännsla innan jul så åker den in lite tidigare än i normala fall. Hos mina päron tar vi in och klär den kvällen innan julafton. Skulle jag göra det här så har den redan hunnit vissna och tappa alla barr innan julhelgen är över.
Normalt brukar vi ta in den mellan 2:a och 3:e advent men det var lika bra att köpa en nu eftersom det fanns så många fina kvar :-)

Var inne på jobbet en sväng nu på kvällskvisten för att kolla om systemen hade kommit igång. Skulle ju boka mina biljetter till NYC. Amadeus fungerade men inte det andra. Typiskt!

Nä hörrni, nu är det dags att krypa till kojs. Är i och för sig ledig imorgon så jag ska försöka sova så länge jag kan. Men jag har ändå en del att fixa med innan töserna kommer. Synd att inte alla kunde vara med bla Mia och Nina! :-(

Natti natti


1:a advent

10grader varmt, ingen snö, stormar och orkaner. Men ändå har man lyckats hitta en liiiiten julkänsla så här den 1:a advent. Vi kom hem från Mellerud vid 17-tiden och det första jag gjorde var att sätta igång en julskiva, och sedan upp på vinden för att leta fram julsaker. Har fått ner mina stakar som nu står fint i fönstrena. Julstjärnorna är upphängda i sovrummen. Nu sitter vi i soffan och dricker första glöggen med russin och har tänt första ljuset i adventsljusstaken *mysigt*.

Imorgon ska jag med några kollegor (eller ja, halva sc) på hockey. Vi ska se Frölunda - Färjestad. Ska bli så kul för det var verkligen INTE igår jag var på hockey. Blir lite mat innan i goda vänners lag på Vinopasta. Lika bra att ta det innan matchen, för efteråt kanske vi inte är kompisar ;-) hehe... kul att jag iaf har några FBKare här nere.

Veckan som vart har det väl inte hänta så mycket mer än jobb,jobb,jobb. Jo i torsdags var vi några stycken på jobbet som var på en ny APP-lansering BC = business check. Ett kreditupplysningsföretag där en kollega på jobbet hade en bekant som var VD eller nått för detta företag. Himla trevligt event. Vi var på restaurang Vasastan i Vasastan fick liten välkomstdrink, mat och var med i tävligen som de hade. Vi vann inget tyvärr. Efter det så drog vi vidare till Smaka och tog en öl innan kvällen avslutades vid 22-tiden.
I fredags skulle vi på aw med jobbet. Jag slutade kl 18 så jag skulle möta upp mina kollegor på cristal baren inne på centralen strax efter det. Några skulle hem och fixa till sig emellan och så skulle vi käka lite på Joe Farellis. Fick skjuts av söta Anncha & Sara till centralen så jag slapp gå "dödensväg" helt själv i mörkret. Väl uppe på cristallen så mötte jag Lisa, Johanna och Niklas. Vart var resten av gänget?? Jaja, vi hade iaf HIMLA trevligt ändå! Strax efter 20 så droppade Johanna av och skulle hem på pepparkaksbak och glögg, så jag Lisa och Niklas traskade upp mot Avenyn. Det var massa folk och 1timmes väntetid på Joe´s så vi hoppade in på Hard Rock istället och fick ett bord nästan direkt. Sen efter några timmar var det dags att trava mot centralen och min buss som jag skulle åka med till Trollhättan. Man kommer tyvärr inte hela vägen till Mellerud så sent men som tur är har jag en snäll syster som kom och hämtade mig. Tack Malin!




AW på en måndag? Ja tack!

Hehe... nja, inte helt sant men nästan ;-) På lunchen idag så satt vi å pratade om att helgen hade gått så fort och att det snart var fredag igen. Sambon åkte till sthlm idag på kurs så då passade jag på att ha lite "kompis-tid-på-stan". Jag, Anne, Johanna och Linda gick till First G och satte oss och tog ett glas vin (jag fanta eftersom jag hade bilen till jobbet imorse). Himla trevligt att bara sätta sig i lugn och trevlig miljö, titta på folk och bara snacka lite. Å för en gångs skull så höll vi det vi alltid säger men som i resebranchen är en omöjlighet att hålla. Vi skulle bara ta ett glas och sen gå hem :-) Idag lyckades vi! Hallelulja!

På torsdag ska vi på nån lansering av nån ny app. Mingel med lite gratis dricka och mat, tackar man inte heller nej till :-)
En av mina bästa kompisars syster fick en liten Wilma för ca 2 veckor sedan. Fick reda på det idag, Grattis Camilla & Inge!!

Snart dax att krypa till kojs, sov ju inte jättemycket i helgen å känner att jag inte kom ikapp inatt. Imorgon börjar vi tidigt så det är lika bra att kasta in handduken nu.

Over and out!

Sköna söndag

Denna dagen känns som den har vart den längsta på mycket länge. Vi vaknade rätt tidigt imorse, tror vi var uppe å fixade frukost vid 9.
Gårdagen var mycket lyckad tycker jag! Anncha och Sara kom hit vid 14 tiden och de andra tjejerna kom lite senare. Vi tog en välkomstskål och satt och snackade lite. Anncha hade komponerat ihop en finfin 3-rättersmeny som smakade ljuvligt!! Till förrätt åt vi getostbollar med parmaskinka och honung, till huvudrätt blev det limekyckling a´la Anncha med ris och en sallad. Till efterrätt blev det hallonmousse. Jag var så mätt igår så jag sparade min till idag. Måste få receptet på den!

När vi hade käkat klart igår hoppade vi i tunnan. Åååh det var så skönt! Där satt vi i några timmar och bara myste och drack öl. Synd att det inte var lite kallare ute, men men... det var lyckat ändå!

Strax innan midnatt så gick vi in och åt lite nattamat, några gick å la sig och några åkte hem. Jag å Lisa hoppade ut i tunnan vid 1 och skulle bara ta ett sista dopp när den ändå var varm. Det slutade med att vi satt där i nästan 2timmar. Hehe! underbart!

Idag har man inte gjort för många knop. Jag var faktiskt rätt aktiv på förmiddagen, då tömde jag tunnan på vatten, städade upp runt i kring den, plockade bort burkar/flaskor samt sopade bort alla löv på altanen. Men sedan lunch har jag legat plakat i soffan och kollat på div filmer. Kalle är på väg hem från Mellerud, han har var uppe och fixat med moppen inför stubbraceét nästa helg samt övat lite med bandet inför en spelning de ska göra i mitten på december. Så fort han kommer hem med bilen så ska vi åka och lämna tillbaka tunnan.

Helgen har gått lika fort som den brukar. Imorgon är det måndag igen, ny vecka nya möjligheter! Å snart är det helg igen :-)

Hasta la vista!

P.S.

R.I.P Lasse Brandeby allas vår egen Kurt Olsson!! Tack för alla skratt!


Badtunnan hämtad, check!

1mil utanför kungälv! Tss! Vi var halvvägs till Lilla Edet innan vi kom fram :-) Men nu står den här på infarten. Imorgon ska den spolas ur och fyllas på med vatten för på lördag kommer 6 glada brudar hit på middag,bad och mys! Himla trevligt ska det bli!

Dålig kamera så bilden blev lite suddig. Lite ljus, varmt vatten och 7glada töser i den så kommer det bli så bra!


11-11-11

jag hade skrivit ett jättelångt inlägg men så skulle jag precis lägga upp det å vad händer då? Jo skiten försvinner!! *gaaah*

Skriver mer imorgon :-(

Söndagsmys

Helgen är redan över....tänk vad tiden går snabbt när man har kul. Känns som Sara & Buttan kom hit nyss men det är ju 2dagar sen och nu har de redan åkt hem. I fredags var vi ute på aw och vi började som vi brukar på cristal bar, sen tog vi taxi till Lounge. Jag, Anna och Sofia fick inte plats i den stora taxibussen så vi skulle precis hoppa in i en "vanlig" taxi när en taxichaffis ropar "Tjejer no kan ta denna!!" En stor buss för 8pers. "Nje vi kan ta den här" sa vi. "det är samma pris som den lilla taxin" ropar chaffisen och jaha tänkte vi så vi hoppade in.

Vi har precis rullat ut från centralen så frågar vi om han kan höja musiken, och vad händer då? Jo han drar igång värsta discokittet med ljuseffekter, discokula och RÖKMASKIN i bagaget!!!! Hur coolt var inte det då? Tur att vi fick hans kort för honom lär man ju vilja åka med igen :-))

Efter vi hade vart på lounge ett tag så drog vi vidare och mötte upp Sara & Buttan ute på avenyn, tog en öl på Rubinen och sen vidare till Incontro. Harregud vad mycket folk det var där men sååå kul vi hade! Kl 2 gick vi därifrån och tog lite nattamat på mcdonken för att sedan hoppa in i en taxi, inte lika cool som den innan, hem.

Igår var vi inte alltför pigga, vi sov säkert till kl halv elva och vissa mådde sämre än andra om man säger så ;-) Vi käkade lite frulle och skulle sedan göra oss i ordning för att åka en sväng förbi bolaget innan vi skulle hem till Maria. Då upptäcker vi att det är STÄNGT eftersom det är röd dag!!! WTF!!! Så vi fick helt enkelt skrapa ihop det vi hade hemma, det var inte mycket men något iaf.
Väl hemma hos Maria så fixade vi lite käk och sedan satt vi och tjötade, spelade Buzz och SingStar, varvat med en del skratt och lite wordfued. Tror vi kom i säng vid 2-tiden inatt med, och stackars töserna skulle ju med tåget hem igen vid 10 så de fick gå upp tidigt. Själv sussade jag och Maria lite till och gick upp vid 10 och käkade frulle.

Kalle kom och hämtade mig vid  11 snåret, väl hemma väntade 4timmars jobb. I love att vi har möjlighet att jobba hemifrån. Det fungerar ju HUR BRA SOM helst!!

Imorgon är det ny vecka nya möjligheter!

Natti natti

Bekvämt?




Städa städa varje freda! Fast det bara är torsdag...

Kom hem från jobbet för 1,5timme sen och skulle börja med maten. JAG, Inte Kalle :-) Jag hade bestämt igår att jag skulle göra en kyckling i kockosmjölk och jordnötssmör, så när jag åkte förbi coop på vägen hem så glömde jag ju naturligtvis kockosmjölken :-( Fuck! Kalle mumsade i sig en pirog från frysen och jag var inte så jättehungrig så jag satte igång och städa istället. Så nu har jag tagit mig en sväng om i huset med tuss=dammsugaren och städat båda toaletterna. Nöjd!
Gick och ställde mig mitt i huset och kollade på mitt verk, å vem kommer in då i kattluckan i full fart? Jo Elvis naturligtivs. Blöt och full i löv, barr och annat bös från skogen. Tack! *morr* Tradera 1kr :-)

Imorgon är det fredag igen och mina älsklingar Sara & Buttan kommer hit i helgen!!! *jippie* Var ett tag sen vi sågs nu??? Det var väl när ni skulle till Egypten i september tror jag? Ojojoj... för länge sen! Tror tåget skulle komma in vid 22 tiden så då får vi mötas upp på centralen. Imorgon är det dag före röd dag och personalstyrkan på jobbet börjar avta efter lunch. Några lyxlirare får gå hem redan kl 13, nån vid 15 och själv jobbar jag till 18 :-( men men, nån ska ju göra det med. Det är även aw dax med kollegorna på Kristallbaren imorgon. Vi har alltid så himla kul när vi har aw. Det roligaste av allt är att vi nu har blivit ett gäng som inte brukar balla ur och att vi är folk från hela SC, eko,it,support och så vi godingar på min avdelning ni vet vilka ni är! :-)

Nu ska jag gå och göra mig en smoothi med hallon!

Adjöken!



Underbar bild på mig och mina två älsklingar!!! Bilden togs på fyllan sommaren 2008 :-)Vi har inte lyckats få till en bra bild på oss tre sen dess. Alltid är det nån som blundar eller visar hakorna ;-) Löv jo!!

Onsdag 2/11

Sitter i soffan och kollar på tv med min lille hårige älskling. Inte Kalle utan Elvis ;-) Kalle är inne och spelar gitarr på sitt rum. Vi sitter och kollar på Bridget Jones 2. Har hört att det spelas in en 3:a. Ååååh vad bra! I love Bridget!

Idag har vart en väldigt ovanlig dag på jobbet. Alla som har ringt in har vart förbannade för att deras plan till Warsawa är inställt (pga vad som hände igår med planet som krachade så har flygplatsen varit stängd) och det är ju förståss VÅRT fel, att kunder har åkt till flygplatsen och inte har med sig pass -  det är åxå vårt fel. Sistnämnda kunden skrek på min kollega att hon var en jävla fitta! Vad är det för fel på folk? Om man vill ha hjälp så ringer man väl inte och skäller ut den som ska hjälpa en för att man själv har gjort fel!? Eller? Jävla popcorn! En sån dag vill man bara lägga bakom sig. Hoppas att morgondagen blir bättre.

Snart är det helg igen och då kommer mina älsklingar Sara & Buttan hit. På lördag blir det en sväng på stan för brudarna ville till Martin shop och handla lite :-) Sen ska vi hem till Maria och inviga hennes bastu. Blir lite mat, öl och förhoppningsvis mååånga skratt. Malin tog med PS2 ner nu i helgen som var, så vi kommer väl stå å vråla i micen till " Radio Gaga" "Digilo-digilej" och nån måste ju ta över efter Catarina och sjunga "Vertigo" med Maria :-) hehe! Åh det kommer bli riktigt kul det känner jag på mig.

2 november idag. Vad hände med october undrar jag??? Här kommer iaf en superfin höstbild.

Enjoy!


RSS 2.0