Helgen som vart

Sitter i soffan och kollar på Pan Am. Bra serie faktiskt...Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar med så man kan få lite rena kläder i veckan. Igår åkte vi till Malmö med tåget hela familjen. Vi kom fram vid 12-tiden och checkade då in på Elite Plaza Hotel vid Gustav Adolfs Torg. Bra läge och fina allmänna ytor. Jag & Kalle fick ett nyrenoverat rum med utsikt över torget. Mamma & pappa fick ett slitet rum med stora pissgula fläckar oå helteckningsmattan. INTE acceptabelt!!! Syrran hade inte heller någon tur och fick ett enkelrum som stank rök!!! Vidrigt!! Betalar man fullpris på ett hotel och skämmer bort sig så är väl det minsta man kan få ett fräscht rum!? Eller det kanske är för mycket begärt? Vi gick omedelbart ner i receptionen och skulle byta rum, men dessvärre var hotellet fullbokat sas det så vi fick ha kvar de rum vi fått. Blir ingen repris på det stället.

På eftermiddagen skulle vi gå och se Robert Gustavssons jubileums show på Amiralen. Så himla rolig!! :-) Sen gick vi runt på stan. Hamnade på Bishops och tog en öl sen gick vi vidare till Steakhouse på Lilla Torg. De hade fortfarande öppet sin stora uteservering så vi satt UTE och käkade under en terassvärmare. Underbart!

Imorse var det frukost och sedan avgick tåget vid 10-tiden. Hemma vid 13 en sväng till IKEA och sedan hem. Familjen åkte vidare hem och vi gick ut i trädgården och krattade löv. Så duktiga!

Nu är det dax att sussa. Natti natti

Soffan=min bäste vän

Hej på er!
I två dagar jag jag legat i soffan, inte i sträck, men väldigt mycket. Nu är det för att jag är hemma och är sjuk, hade lite feber,hosta och ont i huvudet när jag vaknade och var hes så jag kraxade som en kråka. Ingen  feber nu längre bara hosta, nästäppa och hes. Igår var det soffläge av en helt annan anledning, vi hade kick off med jobbet i lördags. Eftersom man somnade vid 5tiden och sen upp kl 9 igen så var man rätt seg i kolan. Det blev pizza,film och soffan.

Vill inte vara sjuk längre och hoppas att jag är bättre imorgon så jag kan gå till jobbet. Miss mina underbara kollegor!

Kraam

DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG SMÅORTSBO FRÅN DALSLAND NÄR:

* Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E45.
* Du mäter avstånd i timmar.
* Du ser folk ha på sig jaktkläder vid sociala evenemang.
* Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka.
* Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är .........................hans bror. * Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem.
* Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum.
* Älgar är bara en del av sceneriet.
* Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern.
* Att "klä upp sig" innebär att stoppa in flanellkjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena strumpor.
* När du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon.
* Du kan namnge alla som du tog examen med.
* Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest.
* Skolorna stänger inte för att det snöar.
* Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din ålder.
* Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun.
* Du har i princip inte något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner.
* Du tycker att män som har rosa tröjor är gay.
* Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder.
* Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll, det fanns bara ett.
* Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts.
* Helgspänning innebär att åka till Bergvik.
* Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader.
* "Gula sidorna" består av 4 sidor.
* Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall.
* Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer.
* Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten.
* Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant :-)

Helgens planer

I´m alive!!! Jag lovar.... det har varit sjukt mycket på både jobbet och massa kul på privatsidan som har hänt. Nya uppdateringar. Ikväll ska vi på aw med jobbet. Först går vi till Kristallbaren på First G och sedan drar vi vidare till Hard Rock och käkar lite sen får vi se hur kvällen avslutas. Det blir ungefär samma gäng som sist, kul när det blandas från olika avdelningar.

Imorgon har jag bokat in en slappardag eftersom det finns risk för baksmälla ;-) Om det inte är så farligt så ska jag nog städa och kratta lite löv om jag hinner. På söndag kommer mamma och syrran tidigt och vi styr kosan mot ULLARED!!! Nästan ett år sedan jag och mamma var där sist. Säkert massa folk men jag hoppas att vi kan göra några fynd iaf.

Ha en trevlig helg alla!

Fyyyy på mig!!

Det har gått en vecka sen jag skrev nått nu. Veckan har bara flugit fram. Å vad har hänt sedan dess? Jo i helgen var vi uppe i Mellerud för Alabamas (vår moppeklubb) hade sitt årliga höstrally. 130 frusna gubbar som åkte Dalsland runt i det fina höstvädret. Jag hade min första jobb helg på nya avdelningen med. Hade tagit med mig den bärbara datorn hem och hade tänkt att jag skulle jobba hemifrån. Men när jag packade upp datorn för att kolla så jag kom in på alla system så upptäckte jag att den som hade datorn sist hade glömt lägga ner strömsladden. Det fanns inte så pass mycket batteri kvar och vi hade ingen annan sladd som passade, så det var bara att sätta sig på tåget mot Götet igen. Allt gick bra och det kändes så skönt att "bara" jobba 4timmar mitt på dagen.

I mitten på förra veckan hände det som jag å Kalle har fruktat ända sedan vi flyttade hit och insåg att det faktiskt skulle kunna hända vilken dag som helst. De började hugga ner massa träd bakom vår grannes hus. Jaha tänkte vi, nu var det kört. Nu kommer denna fantastiskt fina, gröna, lantliga miljö försvinna och vi kommer se raka vägen ner till E6:an och över till Akzo Nobel i Bohus. De har skövlat ner massa skog och den lilla vägen som slingrades upp till oss i grönskan är numera all alone på ett kalhygge. Tror inte att de har gjort nått mer idag och jag HOPPAS VERKLIGEN att det är slut på det nu! Ska försöka ta lite bilder nu i helgen när det är ljust. När jag kommer hem från jobbet är det skymning och det blir mörkt rätt fort.

Nog med det tråkiga. Imorgon kommer Solresor, RCCL, Sunhotels och Scandic till stan på sin lilla Sverige turné. Scandic Opalen kl 18:30. Vi är ett gäng från Resia som ska gå och så fick jag reda på idag att mina gamla kollegor från Skövde kommer!!!! :-) KUL!!!!
På fredag ska jag hem till Maria på lite vin och girltalk på hennes altan. Det ryktas om en bastuinvigning så jag får väl se till att packa ner en handduk och några kalla öl ;-)
På lördag ska jag med girlsen till Trollhättan. Var sååååå länge sen som jag var ute och svängde mina lurviga där. Kul!

Så där ser ni hur min vecka ser ut. Jag ska verkligen ta mig i kragen och skriva snar igen.

Adios!

P.S. Jag vägde mig i måndags och även om jag har slarvat JÄTTEMYCKET med träningen (skärpning!!) så visade vågen ändå minus. Totalt har jag gått ner -7kg sen jag började. Well done Fridis!

RSS 2.0