Bussy week

Sitter i soffan och har kollat på några avsnitt av Sex and the city, LOVE it!!! Precis när jag hade satt mig i soffan så kändes det som om det var någon som iaktog mig på nära håll. Kalle satt inne i datarummet och Elvis låg i runda fönstret. Men varje gång jag tittade upp så var det ingen där. SÅ helt plötsligt så ser jag i ögonvrån EN MUS!!!!! *wiiiiiiiee* Att jag inte hoppade 3m rakt upp ur soffan! :-) Där gick den runt i lugn och ro.... Jag visste att han hade tagit in en i morse för han låg och spanade vi soffan. Men jag hoppades ju att den var fångad när jag kom hem. Jag skrek till och Kalle kom inrusandes och trodde väl att jag höll på att bli ihjälslagen eller nått. Elvis kom och hjälpte till, vi vände upp och ner på alla dynor & kuddar i soffan och till sist lyckades vi fånga den levande och slänga ut den.

Efter jobbet idag var jag, Lisa och Mia på teaterbutiken och kollade in deras utbud inför vår kick off som vi ska ha med jobbet om ca 3veckor. Hittade en cool "waterloo-blå-Agneta Fältskog" dress med tillhörande peruk och silver platåskor. Temat på festen är -60, -70, -80talstema och det känns som att många kommer nog klä ut sig/se ut som Elvis, Madonna eller ABBA. Därför funderar jag lite på den. Har hittat en annan dress som jag har beställt hem idag. Får se om jag kanske kör på den om den passar bra.

På torsdag ska vi några stycken på jobbet gå till Mañana. De har så bra mat där!! Och på fredag efter kl 12 så ska hela vår avdelning åka hem till chefens sommarstuga för att ha en temadag. Spännande!
Helgen sen kommer spenderas i Mellerud, Alabamas ( vår veteranmoppeklubb) ska ha sitt årliga rally på lördag och då ska jag och min kära mamma ha kaffe&kaka vid en station efter lunchstoppet. Det uppskattas av frusna gubbar på moped ;-)

Nä nu kallar sängen.

Adios!

Borta bra men hemma bäst

Hej på er!

Ojojoj... länge sen jag skrev nu. Anledningen till det är att jag och älsklingen har vart i Parga, Grekland, en vecka och kom hem natten mellan tis/onsdag. Skulle kommit hem ett dygn tidigare men vi blev försenade pga åskväder. Vi fick en extra hotelnatt och frukost,lunch och middag innan det var dax att åka ut till flygplatsen igen. Väl ute så börjar det hellregna och åska igen, "åh nej inte en natt till..." tänkte nog hela planet... men som tur var drog det över rätt snabbt och vi kunde lyfta kl 22.20. När vi kom hem till oss igen så stod Malins bil på infarten. Snälla syster yster och hennes kompis hade kört ner Elvis igen som hade vart uppe hos henne när vi var på semester. Skönt att ha honom hemma igen.

Jag försökte verkligen göra mitt bästa att äta efter lchf när vi var borta. Men jag tror inte Grekerna vet vad Lchf är... de har däremot stenkoll på HCHF = High Carb High Fat! Men men... man ska ju ändå unna sig lite gott på semestern så några pommes och öl slank ändå ner. Men resultatet av den semestern visade sig på vågen igår = +1,5kg :-( *buhu* Men men... bara att bita ihop och ta nya tag!

Veckan har gått väldigt snabbt, utbildningar i nytt bokningssystem på jobbet både igår och idag. Imorgon är det fredag igen och vi åker väl upp till Mellerud denna helg. Kalles bror med barn kom hem ikväll på en veckas visit från S.Korea. Ska bli kul å träffa barnen å se hur mycket de ha växt! :-) William är väl snart 10 och Sofia 5? Tror jag. Ska bli kul iaf!

Nä nu är det snart dax att hoppa i säng, men ni får några fina bilder från vår semester iaf :-)












24timmar i Köpmannebro

Sitter i soffan med Elvis och kollar på Sex & the city boxen! Elvis håller på å gör sig hemma genom att sniffa, krypa,hoppa,springa, klösa runt i/på allt i huset som är nytt. Spännande vecka han har framför sig. Övervåningen och trappan är roligast tydligen :-) Min sötnos!

Malen är inne i Mld och tittar till Casanova (hennes häst) och sen skulle hon handla och komma tillbaka hit. Pappa är säkert på väg ner till Vänersborg snart för att hämta mamma som kommer hem från Danmark.
Malin skulle handla mat på vägen, ikväll blir det lördag-svensson-mat = Tacos! :-)

Imorgon åker jag tillbaka hem på förmiddagen, ska packa och stryka det sista inför resan! Åh jag längtar ihjäl mig!!!!

Vad hittar ni på en lördagkväll??

Fredag hela dagen

Idag är det fredag igen, fan veckorna bara springer ju fram!! Mina kära smulor Sara & Buttan är ju i Egypten och på måndag är det min tur att dra till SOLEN!!! :-)) Längtar SÅ!!
Jobbar till kl 18 idag, sen ska jag hem snabbt som f*n och packa in kattmat, bajslåda,fästingplockare, mm och självklart Elvis, sen kör vi till Mellerud. Snälla syster yster Malin har lovat att ta hand om honom i Köpmannebro när vi är på semester. Lite miljöombyten för både oss och katten :-)

Kära mamma är med sina kollegor på konferens i Skagen och kommer hem imorgon. Då ska vi gå igenom hennes födelsedags resa för nästa år. Spåna på lite idéer mm. Tror att vi åker tillbaka till Gbg på lördag kväll eller söndag morgon för att fixa, tvätta, packa det sista inför resan.

Nu är det dax för lunch!

Morsning!

Snart onsdag

Herregud vad veckan gick snabbt då! Redan onsdag imorgon. Snart är det helg igen. Då tar vi och packar lille bilen med katt och div tillbehör och kör upp honom till Mellerud. Han ska vara på Kattpensionat Malin i Köpmannebro i en vecka när vi åker till Grekland.

Kommer sakna min lille misse så mycket!!!


Total lycka!

Igår fick jag ett ryck och gick upp på vinden för att leta efter lite gamla filmer i en låda. Trodde att jag hade fler bra men gamla filmer uppe i den lådan. Men det var bara "dåliga" filmer som parlamentet, hundtricket mm...
När jag ändå var uppe och det var lagom temp där så passade jag på att städa och möblera om alla flyttlådor, resväskor, julsaker mm. När jag har tänkt att jag ska göra det tidigare så har det alltid varit mitt i vintern och svinkallt, eller mitt i sommaren och hett som i en öken där uppe. Men igår var det perfekt!

Å vet ni vad jag hittade som jag letat efter sen vi flyttade hit till huset för ca 3år sen?? Min skobox!!! *LYCKA*





TACK Göteborgs kommun!!

Ni vet för typ 2 veckor sen så fick vi en ny-asfalterad väg utanför vårt hus. Det blev verkligen jättebra! Den gamla var OK,men lite sliten. Men när de hade varit och fixat vägen så hade de använt vår infart som vändplats för sina stora maskiner. Å ni vet maskiner som lägger ny asfalt är rätt stora + att de lämnar stora märken7spår efter sig i form av svarta tjära spår. Så vår infart såg ut som fan helt enkelt,den som var så ljus å fin innan.

Vi satte oss i tisdagskväll och skrev ihop ett mail till kommunen om vad som hade hänt och så bifogade vi några bilder. Igår morse ringde det en gubbe till Kalle och frågade vad vad det var för grus vi hade och vart vi hade köpt det. Sen kom det hit ett gäng gubbar och la ut det nya gruset. Jag hade nästan inga förväntningar alls, och trodde att OM vi överhuvudtaget skulle gå nått nytt grus så skulle de säkert lämna av det i en hög på tomten så vi fick kratta ut det själva. Men jag måste verkligen erkänna att jag hade fel. MYCKET BRA GÖTEBORGS KOMMUN!!! De får FFFFF av 5 möjliga!!! Fantastiskt bra service och snabbt jobb! TACK TACK TACK!!!!

Här ser ni en före/efterbild så ser ni skillnaden.

 

Före:

 

Efter:

 

Som vanligt är linslusen med på bild ;-)

 


Grattis Lisa!!!

Nyss hemkommen efter en mycket trevlig födelsedagsmiddag inne i stan med goda vänner. Lisa, min gamla kollega, fyllde nämligen "25,5år" idag så då var vi ute och käkade på restaurang Viktoria i Vasastan. Trevligt ställe. Har åkt förbi där så många gånger men aldrig varit inne. Bra mat och mysiga lokaler + en stor uteservering.

Skönt med fredag tycker jag. Veckan bara sprang förbi och nu är det helg igen, gött! Vi har inga större planer för helgen. Imorgon ska jag försöka ta mig ann gräsklipparen och ta en tur om vädret tillåter. Kalle skulle nog jobba några timmar på söndag så då får vi se vad jag hittar på.
Sara och Buttan kommer hit på söndag kväll med. De små gottegrisarna åker till Egypten på måndagmorgon och då sussar de här så slipper de åka så tidigt hemifrån. Kul å se dem med, har inte träffat sara sen midsommar typ. Illa!

Nä nu är det dax att krypa ner i sängen och läsa en tidning som jag fick i veckan.

Adios amigos!

LCHF middag á la Frida

Ikväll var det jag som skulle fixa middagen och jag hade tittat ut ett recept som jag hittade på en crem fraicheburk. Så det blev köttfärs med grönsaker och CF soltorkade tomater & fetaost. MUMS!!!

Så här blev det!
Stek lök, köttfärs  och grönsaker (jag tog en kinamix eller vad den hette)



Sen hade jag i 1,5 burk crem fraiche från Milko med toltorkade tomater & fetaost.




Färdigt! Jag ger mig själv FFFF av 5möjliga

Bon Apetit!


RSS 2.0