Imorgon smäller det!

Då är det äntligen dax för årets första besök på Liseberg. Mamma, pappa och Malin kommer ner så ska bi gå och strosa runt lite på Liseberg. Kanske köra en 5-kamp kan det nog bli med. Hoppas att vädret blir bra, ser ut som det ska vara sol och 18-20grader så jag håller verkligen tummarna!
 
 
 
 
 

Internet = noll

Sorry att ja inte vart så aktiv denna veckan men det är en del att göra på jobbet så tankarna har varit där. Sedan är det nått strul med vårt bredband här hemma för det går såååååå långsamt! När Kalle mätte hastigheten på bredbandskoll.se, hade vi 0,61mbit/s. Man kan inte ens kalla det långsamt för det vore att överdriva, det är totalt stop. Telia skickade ett nytt modem som bi testade men det var fortfarande lika segt så det åkte tillbaka. Nu har de lovat att en tekniker ska komma ut och kika på det. Den kommer säkert inte förän nästa vecka så vi får väl se hur det går i helgen. Visst blir man helt handikappad av att inte ha tillgång till internet?
Är ni ute på nätet mycket?


Kvällsmål

Kvällens snack blev en hallonsmoothie med extra grädde. Känner ett litet svagt kurr i magen så det får bli en baby bell eller två innan det är dax att nana kudde. Räkningarna är betalda och jag längtar redan till nästa lön. Den stora frågan kvarstår alltid:

"Varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet av pengarna???" ;-)


Fina bilder

Från min instagram


Gråa tisdag

Usch vad det har vart grått och regnigt idag. Fy, snart dax att gå hem för dagen. Ikväll ska jag göra nått så wild and crazy som att betala alla räkningar. Tjoho, *not*.

Kalle har städat upp äckliga bilen som ska säljas. Någon som är intresserad? :-)



Hipp hipp hurra!

Idag är det bästaste Ulrikas födelseda! :-) i miss you sweetie och jag har bestämt att vi måste ses snart. Innan bäbis kommer i november.

Puss & kram & grattis!


Min dröm!

Titta vilken fin cykel!? Vilken tjej har inte drömt om en rosa cykel? Hade en rosa cykel när jag var liten men nu var det länge sedan jag hade en cykel överhuvud taget. Min senaste cykel fick jag av farmor när jag flyttade till Skövde och den fick flytta med mig til Gbg när jag träffade Kalle. Den klarade typ 3veckor nere i ett låst källarförråd med dubbla lås sedan var det någon som tyckte att de behövde den bättre än mig. *snyft*
 
 
 

Game time

Anna på jobbet har introducerat mig för två nya spel som är helt omöjliga att sluta spela. Har ni testat?

Subway surfers och chasing yello.


Söndag 26aug

Tänk vad fort en helg går när man har trevligt. Vi kom upp till Köpmannebro i fredagskväll och började laga god taco-mys sedan fortsatte fnitter och spelande. Igår hade vi rätt bra väder och gick ner och badade på förmiddagen. Tempen hade gått ner från 22,5 förra söndagen till 20,3 nu. Men det var ändå skönt, tror det blev årets sista bad i Sverige tyvärr. Tror inte jag ska upp till Mellerud på ca 2veckor och då är det säkert för kallt.

Nu har tjejerna åkt tillbaka till Göteborg och jag ligger hemma i soffan hos mamma och pappa. Mamma satt inne på jobbet en sväng och skulle komma hem så snart hon var färdig.

Tack för en fantastiskt trevlig helg tjejer! :-)
 

 

 

 

 

 

 


En weekend i by man bridge


Goa tjejer


Lycka

Jag hittade dessa goda oliver på Coop förut. Nu blir det gott och blandat till kvällsmat då jag inte kom på vad jag skulle laga annars. Kalle är i Mellerud och spelar med grabbarna så jag och Elvis har torsdagsmys hemma i tvsoffan.

 Har letat länge efter dessa oliver. Nu ska jag N.J.U.T.A :-)

 


Inga förväntningar

Igår var vi på bio och såg the expendables 2 och den var skiiitbra!!! Rekommenderas!


Biodax

Idag är det min tur att VAS'a. VAS= vård av sambo. Detta innebär att vi nu ska se The expendables II. Massa slagsmål, div vapen och lite död. Sånna filmer som killar gillar helt enkelt :-)

1h42min...


Göteborg och rusningstrafik

I love it! NOT!!! :-(

200m/20min. En mördarsnigel kryper ju förbi snabbare!


Middag och rosé

Ikväll var vi ett tjejgäng från jobbet som bestämde oss för att gå ut och käka lite. Vi hamnade efter mycket om och men på The Tempel Pub i Linné, uteservering med infravärme kändes helrätt. Ett par glas rosé och en sommarsallad med halloumi och lufttorkad skinka fick rama in en trevlig födelsedag.
 
Tack tjejer! Lika trevligt som alltid! :-)
 

Happy Birthday to ME!


Fina blommor från kollegorna


Dagens första present

Det låg ett litet rosa paket på mitt bord när jag kom till jobbet idag. Tyvärr glömde jag fota det innan jag öppnade det. Jag var väl för ivrig på paket men visst är det sött av chefen att ge mig en liten paket :-) Det hade aldrig hänt för 1månad sedan om jag säger så.


Förvånansvärt

När sommaren började så pratade alla om att det skulle vara ett år med mycket getingar, huggorm och fästingar. Jaha tänkte jag, kan det bli värre än vad det har varit!? På fästingfronten alltså. Förra sommaren kunde inte Elvis vara ute i 5minuter innan det kröp minst 4st i pälsen. Vit långhårig katt = innomhus. Vi tog mellan 10-15st fästingar varje kväll om han hade vart ute under dagen. Vi testade med nått preparat som fanns på Apoteket som hette Frontline comp. Det hjälpte till viss del för fästingarna satte sig inte fast och sög blod utan de kröp mest runt i pälsen. Då kunde man lättare ta bort dem utan att han skulle drabbas av massa bett.
 
I år så har vi nog bara gett honom en sådan omgång fästingpydda från Frontline och han har inte haft så många fästingar.
 
Det var fram tills jag började skriva detta inlägg. Elvis ligger nu bredvid mig i soffan och jag ser då 2st som kryper i nacken på honom. Jag tar med honom bort till diskbänken (bäst ljus där) och börjar gå igenom honom. Jag hittade 2till som kröp i pälsen och 2st som hade satt sig. Fy!!! De är så äckliga!
 
Jag vet inte om det dåliga sommarvädret har gjort att de inte kommit igång än så det kanske är nu det börjar? Hoppas i så fall att vintern kommer snart så man slipper dessa odjur på ett par månader.
 
 
 
Dessa fästingar kommer inte ifrån Elvis utan dem hittade jag på google :-)

En dag vid sjön

Vi tog en tur upp till stugan och satte oss nere vid vattnet en stund. 22,5grader i plurret. Underbart!


19 augusti 2012

Tänk vad tiden går snabbt. Känns som sommaren nyss började och nu är den snart slut :-( Men jag hoppas att vi får en sista fin sommarhelg med massa sol och bad nästa helg.

Jag befinner mig just nu hemma hos mina päron för jag tog mig en tur upp igår. Skulle titta till stugan så allt såg OK ut inför nästa helg och att det fanns täcken och kuddar till alla.
Nu har jag jobbat några timmar på eftermiddagen och jag och mamma kommer ta oss en tur upp till Köpmannebro igen. Vi hittade nämligen ett kubbspel som vi tar med oss och även vårt PS2 med tillhörande spel får följa med upp. Jag har med mig badkläderna i bilen så jag ska nog passa på att bada med.

Grattis!

Har precis fått reda på att en av mina bästa vänner har förlovat sig idag!!

Grattis Sofia & Joakim!!


On the road again

Next stop Mellerud. Tanken är full, musiken är laddad, badkläder och Bengan är med. Jag älskar att köra bil själv, det är verkligen något som jag gillar. Känslan av att vara själv i bilen, MIN musik på HÖGSTA nivå, sjunga med och sedan plattan i mattan. I love it!

Tror det kan bli Gbg-mld på strax under timmen idag. Beroende på trafik då givetvis. Tror att det ska vara Tjörn runt idag å då kan det ju vara en del folk runt Stenungsund. Det ger sig. Off I go!

 


På jakt

Vi har hållit på hela morgonen och letat efter en död mus som vi känner ligger nånstans och luktar.
Nu är det dax att ta sig an soffan.


Tack och godnatt

Halvligger i soffan och läser lite olika bloggar och kollar facebook. Håller nästan på att somna så trött är jag efter första veckan på jobbet efter semestern. Ska bli skönt att få iallafall två sovmornar innan det är dax att ställa klockan igen. Imorgon kommer Kalle pappa Roland hit på besök, tror han skulle hämta med deras ena bil hem som stått här sedan Andreas med familj åkte tillbaka till Korea.
 
Jag funderar fortfarande på om och när jag i så fall åker upp till Mellerud en sväng i helgen. Få nog sova lite på saken och se om jag har fått någon klarhet i det när jag vaknar.
 
Nä nu får jag gå och lägga mig! Har verkligen svårt att hålla ögonen öppna...
 
Natti Natti!
 
 

Fredag 17augusti

Sitter just nu med ett glas cider, en mörk choklad och en skvallertidning i uterummet och bara njuter av att det är så tyst och stilla ute. Blir inte sämre heller av att det är fredag.

Trevlig kväll på er!


Dagens ord

Hörde nyss på Mix Megapol där de pratade om MILFar och DILFar. Det vet ni väl vad det är antar jag?
Men nu pratade de om något som hette GMF. Har ni hört talas om det? Att någon är en GMFare?

Står för Gammal Men Fin :-))

Fint väder + fredag+ helg = kanon!

Tillbaka från lunchen. Idag har vi väldigt lugnt på jobbet och det är väl tur eftersom vi bara är 2perspå plats. Fredag idag, härligt! Har ni några fredagsplaner eller planer för helgen?Ikväll blir det nog lite fredagsmys med tacos för vår del. Jag ska jobba på söndag så det blir inga stora utsvävningar denna helgen. Eventuellt kanske vi tar en sväng upp till Mellerud för att kolla så att sommarstugan är i OK skick vilket jag inte betvivlar att den är. Hoppas hoppas att vi kan ha tur med vädret som vi hade förra året, vill bada!
 
 

38°, check!

Har legat i bubblet och kollat på när solen försvann. Att kalla det för en solnedgång hade låtit lite för bra och jag såg ju faktiskt inte solen sakta gå ner. Märkte mer att det blev gråare och gråare på himlen, tillslut var det svart. Men det gör inget för jag hade hela plurret för mig själv och då kan jag bubbla hur mycket jag vill :-)

Me like the utespa!


Oväntat besök

Å jag som inte har nått Gevalia hemma ;-)

Denna luftballong susade just förbi ca 75-100m från min soffa i vardagsrummet där jag sitter nu. Fräckt om de hade landat på vår gräsmatta ;-) hihi

 

Ser ni ballongen?

 


Langos lurre

Idag på lunchen cyklade jag, Anna och Patrik in till stan för att käka lite lunch på kalaset. Vi tog sikte på en langosbod och jag å Anna tog varsin ostlangos medans Patrik gick till Thaiboden bredvid.

Underbart väder så vi satte oss i solen och njöt en stund.

 

 

 

PS. Thank´s Anne för lånet av röda faran :-)


Tidslinjen

Såg nyss när jag loggade in på facebook att från och med den 21augusti så är tidslinjen obligatorisk för alla användare. Suck! Jag tycker inte att den är så bra. Det är ju alltid så i början med nya saker att det tar ett tag innan man vänjer sig och det har jag gjort. Men jag tycker fortfarande att det ser väldigt rörigt ut. Ska man kolla på höger eller vänster sida om det där mittenstrecket? Hamnar inlägg på varannan sida för att det ska se "snyggt ut" eller finns det någon poäng? Jaja, jag lär väl bli varse om det tids nog.

Hörde att det skett en olycka i Mellerud i eftermiddag mellan en personbil och rälsbussen. För er som inte vet vad en rälsbuss är så kommer det en bild längre ner :-) Inga dödsfall men båda i personbilen fick föras till sjukhus. Ringde hem till familjen med en gång för att dubbelkolla så att alla vad vid liv och det var dem.

Idag är det onsdag ja, halva första veckan är avklarad på jobbet efter semestern. Man är lite seg i kolan nu på kvällarna eftersom man inte har kommit in i rätta vardagslunken än men det kommer säkert efter helgen. Känns skönt att vara tillbaka i verkligheten igen.

Hittade en gammal fin bild på mig, Sara och Buttan som jag tror är från min 20-årsfest/inflyttningsfest i Hjo. Titta vad unga och lyckliga (smått berusade) vi ser ut... haha, fjortisar! ;-)

 

Hipp Hipp HURRA!!

Idag fyller min andra hälft och underbara vän Sara 28år!!
 
 
Grattis Sara, "Lillpimpen, Forest, Klänärchel, Hängpatt, Elvis, Blixten" mm mm... Kärt barn har många namn som ni ser :-)

Ännu en oförglömlig hittlåt


Kommer du ihåg denna Sara?

 
Kräftskivan vid vita sannar? Även denna gick varm i cd-spelaren :-)

En gammal goding

 
Ojojoj, kommer ni ihåg denna godingen? Säger bara en sak, Sälen -97, att man inte spelade sönder den låten. Gick på repeat 24/7 i mitt och Linns rum. Good times!

Resan betald, check!

Idag har jag betalat in sista delen på vår resa till Grekland i september. Om 5veckor drar vi till Zakynthos för en härlig sol & badsemester *wiiiiie*
 
Jag längtar redan! Min kompis Ann-Charlotte ska bo på samma hotel och hon reser dit nu om några veckor så hon får bedömma om det är OK eller ej :-) Det är det säkert, vad kan gå fel lixom? En sak är säker, jag ska ta med MIN kudde i år, ingen mer betongklump till "kudde".
 
Can´t wait!!!
 
 

Operation semesterstäda

Nu är vi inne i ett bra stim både jag å Kalle. Båda är trötta på att det har sett ut som kriget i vårt sovrum och framförallt i en persons garderob. Jag nämner inga namn men det är inte min iaf ;-)

Nu har vi samlat ihop 3st kassar som vi ska åka och lämna in på insamlingen. Jag ska även ge bilen ett litet lyft i form av en dammsugning.

 


Smulans tankar = 1år

Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga. Shit vad det året har gått fort! Blogga kanske inte riktigt om de saker som jag hade tänkt när jag började men nästan. Har plockat bort några saker och lagt till lite nytt. Första halvåret var det en liten skara på typ 5personer som följde min blogg. Men efter att ha lagt upp några tips på Facebook nån gång i veckan så kom det successivt in några fler och kanske att någon fastnat. Jag brukar fortfarande lägga in en blänkare då och då på fb för att locka fler läsare och då ser man verkligen att det kommer in många och kikar. Jag har ganska många läsare för att bara ha hållit på så kort tid. Det bruar vara inne mellan 16-40 olika personer varje dag. Det är många som jag har koll på och som jag vet eller är rätt säkra på att ni är inne och läser. Men ni andra då? vilka är ni? Det vore jättekul om ni ville kommentera lite mer i bloggen. Alltid kul och intressant med feedback.

Tack för att ni tittar in hos mig! :-)

Dagens utflykt

Vi tog bilen och åkte en sväng till Marstrand. Tänk att det inte är längre bort än 26km?Himla fint det är där ute och vilken fin dag/kväll det har vart. Varmt och skönt och fortfarande en hel del turister där ute även fast det är "sent" på säsongen och de flesta semestrarna är över.

Jag gillar sånna små utflykter och önskar att jag gjorde fler. Gör ni små turer ibland? Har ni tagit någon tur i helgen eller under semestern?
 
 
 
 
Här har ni en bild på de mest marina byxor som någonsin gjorts.
Snyggt? Han tyckte uppenbarligen det :-)

Hemlighet

Nu ska vi ut på en hemlig tur, måste ut och rasta invalido med ryggen. Berättar mer senare, kanske :-)

So long!

Chokladtårta

Här kommer lite bilder och givetvis ett recept på cholkadtårtan jag gjorde igår.
 
Smält choklad och kaffe
 
Chokladsmeten blandas ihop med äggen
Färdig tårta!
Mums!
Chokladtårta á la Varenne
1dl starkt kaffe
250g mörk choklad
250g smör
2dl sukrin
4 ägg
 
Sätt ugnen på 175grader. Smörj en rund form ca 20cm i diameter ordentligt. Smält chokladen i kaffet i en skål i vattenbad. Mät upp smör och socker. Varva ner socker och smör i chokladen lite i taget och rör om smeten så det blandas väl. Ta chokladsmeten från och vispa upp äggen lätt i en annan bunke. Rör sedan ner äggen i chokladsmeten. Häll i formen och grädda i ugnen i 1timme.
 
Kakan kommer pösa upp men faller sedan ihop ch blir snyggt krackelerad. Ställ in kakan i kylskåpet över natt tills den stelnat och inte är rinnig.
Servera med grädde och hallon.
 
Enjoy!

I städartagen

Ja det är inte ofta som lusten att städa frivilligt faller in så när det väl händer är det bäst att passa på. Har nu gjort ett litet ryck på diskbänken för jag tyckter att det ser alltid ut som det är så mycket saker där även om det inte är nån disk framme. Nu åkte draughtmastern bort och bor numera på vinden och får bara komma ner vid finare tillställningar då det ska drickas mycket öl. Som när Anncha kommer hit ;-) "Vi köper 3st x5liter.... då bode du, jag och nån mer klara oss " :-) hihi! Det blev öl över kan jag säga....kul!
 
Håller även på att ställa in massa av mina fina glas jag har köpt/fått genom åren på födelsedagar mm, i det fina vita skåpet jag fick av farmor när hon gick bort.
 
 
 

Pyssel del 2

Ny är jag klar med headsettet till ifånen så nu är det bara laddaren som ska bli lite pimpad :-)

Förut: Tråkiga vita

Efter: Färgglada och fina :-)


Det är dags för fredagsmyyyyys

Ja ikväll äter vi räkor! ÄNTLIGEN! Som jag har längtat och väntat. Det har inte vart så bra kvalite på räkorna här det senaste halvåret antingen har de vart för mjuka och överkokta, för små eller för dåligt saltade och inte smakat något. Men de vi köpte idag var helt perfekta.
 
 
Gjorde by the way chokladtårtan idag och provsmakade en liten bit. Tror den ska få stå över natt i kylskåpet och stelna till sig lite mer. Imorgon kommer det förhoppningsvis upp mer bilder.

Pyssel

Såg en tjej på stan för några dagar sedan som hade ett så fint färgglatt headset till sin telefon och jag undrade vart hon köpt det. Så idag när jag var på maxi och skulle handla lite fredagsmys och hostmedecin (jäkla hostan känns som den inte blir bättre alls. ) så fick jag syn på en färgglad burk när jag passerade barnavdelningen. Då slog idéen mig att jag kan ju försöka göra ett eget med pärlor.

Detta håller jag på med nu. Kul med pyssel!

Återkommer med en bild när det är klart men so far ser det ut såhär


Grattis världens bästa systeryster!

Idag fyller min älskade lillasyster Malin hela 24år. Grattis på födelsedagen Malin!
Hipp hipp Hurra ,hurra, hurra HURRA!! :-)


Sista semesterdagarna börjar lida mot sitt slut

Ja tänk vad semestern går fort. Fast i år tycker jag inte den har gått supersnabbt utan helt lagom fort. Vädret kan man väl säga vad man vill om denna sommaren men jag tycker ändå att jag har haft tur. Första veckan var det strålande sol nästan varje dag (har jag för mig) andra veckan blandat med uppehåll och även regn. Denna veckan började med reeeeegn och har nu styrt upp sig mot slutet tycker jag. Idag har ju vart en helt fantastiskt fin dag! Och jag skäms faktiskt inte över att säga att jag har nästan inte vart ute nånting. Vi vaknade vid 9 och gick upp, sov så fruktansvärt dåligt inatt då Kalle snarkade som f*n hela natten. Stackarn kan ju bara ligga på rygg nu med sin dåliga rygg så jag kunde inte med att buffa på honom :-) Men inatt måste jag få sova lite bättre så jag ska nog lägga mig i lilla sovrummet.

Tanken vart att Maria och Jocke skulle komma hit ikväll, hade vart så himla kul och ses och träffa Jocke för att se vad det är för en fillur ;-) Men då Kalle är så dålig som han är så hade han ju inte kunnat vara med och bada, grilla eller ens sitta med och tjöta. Nu kan han stå upp och gå runt lite i cirklar samt ligga ner. Vi får helt enkelt skuta upp det lite.

Dagen har gått i sin vanliga semesterlunk annars. Vi åkte en tur till Elgiganten och lämnade in min dator som fuckat upp helt nu, Kalle har gjort alla uppdateringar han kan göra härifrån men inget verkar ha hjälpt trots allt. Han tror att det är nått fel på minneskortet eller vad det hette. Så iväg till Elgiganten och lämnade in den på service. Har vi tur så tar det inte längre tid än en månad sa killen i kassan :-) Vilken tur att det inte är panik då. Vet ni att ibland så ska man allt ha en himla tur.
Vi pratade om imorse att undrar om det finns någon garanti kvar på det? Kollade kvittot förut och den är köpt 2010-08-11, haha! Flax eller vad!?

Nu ska jag ta mig lite mat och sedan sätta igång med Lisas chokladtårta som hon hade med på jobbet före semestern. Återkommer med uppdatering kring det senare.

Mina söta semesterfirare

Vad ska man göra när regnet bara öser ner? Jag har vart duktig, trots förkylning med hosta & snuva, så har jag klippt gräset innan regnet kom. Innan dess så fyllde Kalle (och lite jag) släpkärran med överblivna brädbitar från bygget som vi hade tänkt åka till tippen med och när Kalle skulle lyfta in torktumlaren i bilen så sa det knak i hans gamla ryggskada. Ingen tipp idag men imorgon kanske vi kan göra ett nytt försök.


Hej hopp!

Onsdag idag och vi ska ta oss en tur eller två (om vi hinner) till tippen med massa bröte som blivit nu när vi byggt + massa som fanns här sedan tidigare. Så nu åker gamla torktumlaren iväg som stått här i ca 7månader :-)

Om man skulle passa på att klippa gräset nu när det är uppehåll en stund. Så fint när det är nyklippt och det växer ju så fort så snart är det dax igen.

Den fungerar!!

Tjoho! Min lilla bärbara dator har strulat lite ända sedan jag fick den men nu ikväll har Kalle uppdaterat firmware och grafikkortsdrivrutinen (säger inte mig nått) men NU fungerar den felfritt iallafall. Smidigt att ha en data hacker i huset ;-)

Tack för hjälpen älskling!
 
 

Back to S.Korea

Nu har familjen Berglund påbörjat sin resa tillbaka till Pusan i Sydkorea efter att ha vart i Sverige ca 1månad på semester. De stannade till här i några timmar och käkade lite mat innan det var dax att åka ut till flygplatsen.
Kalle passade på att busa lite med William och Sofia till deras stora förtjusning och jag var snabbt där med kameran :-)
 
Kul att busa med farbror Kalle :-)
 
 
 
 
 

Trött liten kisse

Liten kisse som är trött på regnet och bestämde sig för att ta en eftermiddags lur i mammas handväska :-) så söt!

 

 


En glad nyhet

Igår skulle jag egentligen ha vägt mig eftersom jag brukar göra det på måndagar. Men då vi var i Mellerud så hade jag inte samma våg som här (+ att mammas inte verkar fungera) så fick det vänta tills idag. Vågen visade -1kg!! Tjoho! Även fast jag åt både en langos och en halv pizza förra veckan. Förkylningen kom lägligt och hjälpte kanske till att fixa till det dåliga resultatet ;-) I'm happy! Nu ska jag steka brunch. Hörs senare!


Paket även fast man inte fyller år

Ja vissa har det bra och får paket på posten även fast de inte fyller år idag. När vi kom tillbaka hem idag efter en weekend i Mellerud så åkte Kalle till Ica och handlade, han knappt säga hejdå innan han spann loss i gruset och allt man såg var ett moln av damm och avgaser så var han borta. När han kom tillbaka så sken han som en sol för hans nya gitarr hade kommit med posten. Lyckan var total. Jag ska nog sova i gästrummet inatt så kan de två ligga sked och mysa ihop ;-) kärlek vid första ögonkastet.

 

 

 


Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min fina, underbara, glada, älskade Sofia "Buttan" år!! Grattis på 28-årsdagen. Kraaam från mig!


Måndag 6:e augusti

En vecka kvar av semestern återstår idag. Känns bra och med tanke på vädret är det skönt att det inte är två veckor kvar. Vi är kvar i Mellerud fortfarande och skulle åka hemåt på förmiddagen men Kalle skulle bara köra hem mopeden från kroppefjäll först och sedan ska vi åka. Det är nu 4,5timme sedan :-). Han får hålla på med vad det nu är han gör, vi har semester. På förmiddagen hjälpte jag pappa med att kolla så att handbromsen på husvagnen fungerade inför besiktning nu kl 14. Såg roligt ut när han stod på draget och åkte med mellan bilen och husvagnen ner till skräcklan i snigelfart i och för sig :-) mötte en gubbe på cykel som höll på att cykla i diket när han såg oss. Haha! Här ligger jag och Nisse och tar en middagslur i soffan. Gött!


Dagen i bilder


Semestersjuk

Ni får ursäkta mig som inte är så aktiv här i bloggen denna helgen. Mycket beror ju självklart på att jag vart och fortfarande är lite förkyld. När man är sjuk så ligger man mest inne i soffan och slötittar på tv. Har kollat väldigt mycket på OS Segling, hästhoppning, triatlon, maraton och simning har det blivit. Kalle var på KAOS igår och jag hade gärna vart med och sett Rebel Road spela. Skulle känna av förkyldningen och köpa en biljett igår om jag kände mig bättre och det gjort jag. Kände mig bättre vill säga men de blev ingen biljett. Såg på Ticnet att man endast kunde köpa biljetterna vid entrén och att de nu kostade 500:-. Så då passade jag. Tyckte redan gränsen var nådd vid 450 för att bara se RR spela i 40min. Så det blev inget för min del.

Idag är samma tempo tycker jag... därför poppar vi upp dagen med en utflykt till Hamrane och äta lite klengås hela familjen. Mys!

Mot Mellerud

Nu har vi kommit till Mellerud och jag ligger som en klubbad säl i soffan. Har tagit två Alvedon och hoppas ja sover bättre i natt. Ingen feber så imorgon bör man väl vara återställd. Kalle är hemma i kambol och träffar familjen. Han får passa på innan Andreas och familjen åker hem till Korea i nästa vecka. Själv är jag hemma hos mamma och pappa kollar på en klassiker , Repmånad.


Frånvaro

Hej på er!
 
Igår blev det tyvärr inget bloggande pga sjukdom. Började känna mig lite tjock i halsen under eftermiddagen och framåt kvällen kom även feberfrossan. Hade 38,3 i feber och för mig som normalt har 36,0 så är det rätt mycket. Men jag kände mig ändå klar i huvudet, ni vet annars kan man ju bli rätt seg i kolan när man har feber men jag bara frös. Gick och la mig vid 23-24 tiden och rullade in min i täcket som en liten kåldolme och somnade ganska snabbt. Vaknade vid 02-tiden och var inte varm längre men man sover ju helt konstigt så idag är jag feberfri men lite öm i kroppen annars mår jag prima. Käkade vitlök som en tok igår och kanske är de det som gjort att man mår bättre idag.
 
I eftermiddag styr vi kosan mot Mellerud eftersom det är Kaos festivalen imorgon där våra vänner i Rebel Road ska spela, det får man ju inte missa.
 
 
 
Missa INTE!!!
 

Bästa bilden :-)

Nyvaken sambo i bil.nu
 

48timmar på bästkusten

Vi har haft en fantastiskt trevlig avstickare till bla Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad under första delen av veckan. Tur med vädret har vi också haft, regnade som f*n natten mellen måndag & tisdag men annars uppehåll och lite blåsigt stundtals.
 
Igår kväll var vi på plats på scen på Bönn för att se mina favoriter Haaks göra sin årliga spelning. Fullsatt som alltid och himla trevligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0