Date med Lisa

Ikväll var det dax för bio med min härliga kollega och vän Lisa. Tydligen ingen som ville gå med henne på sista Twilight så jag anmälde mig även om jag såg den för två veckor sedan. Vi tog en bit mat på Danilo innan filmen och där har man aldrig behövt boka bord innan om man ska dit en vardag. Nu var det fullt och 30min väntan så vi fick tag på en barplats en trappa ner. Konstigare barstolar får man leta efter...hehe, fick typ ta spjärn med fötterna för att inte glida av :-)

Liseberg by night. Fint va?


Gådagens middag i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag, härliga lördag!

Dagen D är äntligen här. Ikväll kommer bästa Gbg tjejerna + hund på besök, det blir mat, tjöt och bad. Morgonen började ju helt fucking perfekt när Elvis väcker mig genom att jaga en skräckslagen mus som skriker och springer för sitt liv under och bredvid min säg. Jag lovar, jag var klarvaken på en millisekund. Musen kom in emellan garderoberna och där ligger den nu (tror jag) och trycker. Evlis gav upp och gick och åt torrfoder i köket mitt i jakten. Hallå!!! Du har ju färsk mat här skrek jag! Men inget hjälpte. Nu har jag slängt in han i sovrummet så nu ligger han och vaktar tills musen kommer fram. Utegångsförbud, Öh JA!
 
Ska snart ta en macka till frulle och sedan fram med dammsugaren innan Anncha och lilla söta Stella (hund) kommer hit efter lunch. Förhoppningsvis hinner jag till Sven Blomma i Surte för att hämta mina paket innan dess annars får det bli på måndag.
 
 
 
Kvällens meny
*
Rödbetscarpaccio
*
Fläsklilégryta med pressad potatis
*
Mintchokladmoussé
 
 
Åh vad jag ser fram emot kvällen!!
 
 

Bio med de bästa

Ikväll kommer kära syster yster ner till stan för vi ska gå och se Skyfall tillsammans med Anncha. Har hört att den fått bra kritik så det ska bli kul att se den. Lång är den med... jisses, nästan 2,5timme. Stackars Malin som ska köra tillbaka till Mellerud inatt. Då är man väldigt hängiven bio fan om man åker 25mil totalt för att gå på bio tillsammans med sin syster :-)
 
Här är en bild från när vi var i New York i maj och skulle flyga helikopter över Manhattan. Fantastiskt! Do it!
 

Vinter i Göteborg by night

Titta vilken fantastiskt fin bild på Avenyn som jag hittade på Facebook. Vilka vackra färger och vilket vackert ljus. I love Göteborg.
 

M.U.M.S!!

Har precis käkat lite californiarullar och sitter just nu och ska smälta maten. Gillar ni sushi? Detta är perfekt för nybörjare som inte vågar äta "rå fisk"... Dessa godbitar är helt vegetariska. Testa vettja!

Om en timme ska jag bege mig mot simhallen och eftersom Kalle inte kunde åka med idag så kanske man skulle lyxa till det å basta lite. Såg nämligen att det fanns en bastu när jag var där i måndags. Kollade iof inte om den var igång ;-) det märks.

Trevlig kväll på er!


Tisdagsfika på stan

Har precis kommit hem från stan där jag och Anncha tog en tisdagsfika på Condeco. Vi satt och gjorde inköpslista inför helgen och jag tycker vi har kommit på en rätt bra meny. Blir nästan lite hungrig bara jag tänker på den :-)


Robbie Williams

Det ryktas om att han ska ut på ny turné och att han ska komma till Göteborg. Jag hoppas, hoppas, HOPPAS att det är sant! Bättre liveartist och entertainer får man leta efter. När biljetterna släpps är jag först att boka.
 

Badhus i Kungälv

Satt och funderade på vad det fanns för möjligheter till att gå och simma i närheten av där vi bor. Har aldrig ens vetat om att det fanns en simhall inne i Kungälv så det blev en glad överraskning när jag googlade förut. Klickade mig genast in på priser och öppettider, mån-torsdagar öppet till kl 21. Perfekt! Hoppade upp ur soffan, packade två väskor med badkläder handdukar mm och drog tag i Kalle. Klockan 19 var vi i plurret och vi simmade faktiskt i hela 40min. Åh vad skönt det kändes efteråt. Nu har vi bestämt att vi ska simma två dagar i veckan, måndag och torsdag fram till årsskiftet för att testa på hur det verkar. Himla fint badhus iaf, byggt 1995 och lagom stort typ som det hemma i Mellerud.
 

Shopping

För några veckor sedan var vi ju på Ullared och shoppade loss. Jag köpte några julklappar till några som jag givetvis inte kan nämna eller visa här eftersom jag vet att dessa personer läser bloggen. Jag köpte även massa annat bra att ha, typ mitt favvo shampo var typ 1/3 av vad det brukar kosta här hemma på Maxi så jag köpte nästan hela lagret.
 
Mina bästa köp denna dag var dock mina 3par nya skor. I love shoes!
 
 
 

SAS hankar sig fram

7 av 8 fackförbund verkar ha skrivit på nya avtalet så förhoppningsvis klarar sig SAS ett tag till. Undrar vad dom händer om SAS skulle gå i konkurs? Startar svenska staten ett eget flygbolag eller kommer typ Malmö aviation ta över inrikes och norwegian att utrikes? Det återstår att se helt enkelt.

Annars då? Måndag igen. Helgen går alltid så snabbt men å andra sidan så gör veckodagarna det med. Ett tecken på att man verkligen trivs både på jobb och privat.

På torsdag kommer syster yster ner en sväng och går med mig och Anncha på nya Bond filmen. Har ni sett den? 2,5timme lång...jisses. Får ju nästan köpa en extra dricka till popcornmenyn :-)

Kom på att jag måste klippa mig snart igen. Ska ringa och kolla om Linda har någon tid när jag ändå är i Mellerud om två veckor.


Tänk vad fort helgen går...

Tänk vad fort helgen går. I fredags var det bio med syrran, igår var Anna och Nettan här och vi hade jättetrevligt. Måste verkligen se till att ses oftare. Brudarna åkte hem mot Skaraborg vid lunchtid idag och sedan dess har jag legat i soffan och kollat på film, diskat och plockat lite.

Imorgon är det dax för arbete igen och alla väntar väl med skräckblandad förtjusning på vad som kommer hända med SAS. Det ser ju inte ljust ut men jag håller båda tummarna för att det går vägen.

Har tänkt få ordentligt med sömn inatt så jag ska faktiskt ta och gå och lägga mig nu.

Over and out.


Tack tack tack-eli-tack tack

Nu ligger man helt mör i kroppen efter en helkväll med god mat, himla trevligt sällskap och bad.

Tack goa Nettan och Anna för att ni kom hit och att vi kunde få ihop en date till slut.


Finbesök från Skövde/Falköping

Idag om några timmar kommer mina gamla kollegor och vänner, i från den tiden jag själv bodde och jobbade i Skövde, på besök. Sist vi träffades var hemma i Nettans nya lya i Falköping sommaren 2011. Då var det Style i folketspark som gällde. Ikväll kanske det blir Style i vardagsrummet ;-)
 
Välkomna brudar! I miss you!!
 

Just nu

Sitter bänkad tillsammans med syrran och 300st fjortisar på bio palatset för att se Twilight Breaking Dawn part 2. Såg ettan hemma nu innan vi åkte in.


Skillnad på linje och linje

Igår testade vi en ny tur på väg till jobbet. Vi gick på bussen vid hållplatsen precis nedanför oss (går ej så ofta) och åkte bort till klareberg för att sedan byta till 42/142:an in till stan. Smidigt dit men mindre smidigt hem.

Queen of my own bus :-)


Robbie Williams

Har ni hört Robbie Williams nya låt Candy? Ibörjan tyckte jag inte alls om den men nu har den verkligen satt sig. Längtar till han kommer hit nästa gång och förhoppningsvis kommer han till Göteborg till sommaren har jag hört rykten om. Hoppas att det stämmer. Han är GRYM live, vilken entertainer!
 
 
 

Gött, gött GÖTT!!

Har precis kommit hem efter kvällens match i Scandinavium, Färjestad -Frölunda. Är såååå glad att återse min telefon igen då jag glömde den hemma imorse. Tänk vad handikappad man blir utan telefon. Efter matchen så skingrades alla och den sista som jag såg var på mycket långt håll å bland massa annat folk. Stod och väntade ute vid skylten i hopp om att se någon bekant som man kunde låna telefon och ringa hem och be om skjuts från bussen eftersom det regnade lite granna. Då jag inte såg någon kändis så travade jag bort till korsvägen och precis då kom min buss. Väl vid Eriksdal väntade en 25min promenix i det underbara vädret innan jag till slut klev innanför dörren hemma, pisseblöt precis som om jag hade simmat längs med Göta älv från lilla bommen och hem.

Men vad gör det eftersom kära Färjestad vann över Frölunda med 2-1 :-)

God natt!


H-O-C-K-E-Y, HOCKEY!!!!

Om en timme smäller det! Då är vi på plats i Scandinavium och det ska bli SÅ kul att gå på hockey igen.
 
 

Somna tidigt, knappast!

Varför blir det aldrig som man har tänkt sig när det gäller sömn?! Sa när vi kom hem tidigare ikväll att " ikväll måste vi lägga oss tidigare eftersom jag ska ha frukostmöte imorgon " och då måste man vara på plats typ 07:30 annars får man stå upp eller sitta i trappan och lyssna. Träsmak i r*ven vill jag lova.

Imorgon blir en lång dag på jobbet 07:30-18. Efter det är det hockey som gäller. Frölunda-Färjestad. Heja heja heja Färjestad! Indianerna har inte en chans ;-) * I hope* well well, det återstår att se imorgon. Matchtröjan är framhängd i hallen så att jag inte glömmer den.


Vår/sommar vs höst/vinter

Hittade mig ett fynd på Ullared som får duga i höst och vinter. Så nu åker alltså lilla ljusa Guess in i garderoben tillsammans med alla andra väskor och skor. Sov gott!


Världens bästa pappa

Grattis på fars dag!
 
 
 

Trollbunden, helt sjukt

Nu hr jag läst ut Femtio nyanser av honom om jag påbörjade i fredags kväll. Jag har verkligen sträckläst denna bok i helgen och bara lagt ner den för att äta, sov och gå på toaletten. Helt sjukt! Jag har aldrig fastnat så för en bok tidigare. Årets julklapp säger jag bara! :-)

Min kompis Lisa sa att den andra boken har kommit ut på svenska men inte den sista. Kollade upp den på nätet och den sista verkar släppas i början på nästa år. Att man ska behöva vänta så länge!
 
Detta är absolut något jag önskar mig i julklapp för er som har tänkt köpa nått *blink, blink* mamma,syrran eller Kalle ;-)
 
Eftersom boken är slut så får jag väl gå ut och ta tag i löven i trädgården. Skönt med luft känner jag eftersom jag har vart inne hela helgen.
 

Testar baby foot

I somras köpte jag två stycken Baby foot från någon deal på nätet. Baby foot är ett par plastsockar med nån gel i som man tar på sig och så sitter man med detta på fötterna i 2timmar innan det är dax att skölja av. Under de närmsta 7dagarna kommer död hud att avlägsnas och man blir len som en baby om fötterna.
 
Spännande att se resultatet sedan. Nån som har testat?
 
 
 

Fifty shades of Grey

Jag köpte denna bok för ett tag sedan eftersom alla pratade om hur bra den var. Jag är absolut ingen bokmal och har kanske på sin höjd läst max 20 böcker i mitt liv och då inkluderar jag div barnböcker så som "petter och hans fyra getter", sunes jul mm... jag läste nån ungdomsbok när vi var på cypern när jag var typ 15-16år vill jag minnas.
 
Jag började läsa Femtio nyanser av honom, som den heter på svenska, igårkväll vid 18-tiden. Jag var helt fast från sida 1. Tappade helt tid och rum så kommer helt plötsligt kalle och frågar om jag inte ska komma och lägga mig snart. Vet ni vad klockan var? Halv tolv. Jag hade alltså läst i 5,5timme NONSTOP! Herregud! Hur kunde tiden ha gått så snabbt? Egentligen ville jag inte sluta heller så det tog verkligen emot när jag fick lägga ner boken.
 
Har ni läst boken?? Om inte, perfekt julklapp. Kom ihåg det alla sambos/män där ute :-)
 
 
 

Fredagsmys

Idag har vi haft fredagsmys hela dagen på jobbet. Vi har fikat för en kollega fyllde år och hade gjort så fantastiskt fina och goda cup cakes som hon hade med och bjöd på. Tack Maria :-)


Nu är jag hemma och har precis ätit en god sushi och ska nu bänka mig i soffan för att försöka läsa en bok. Har beställt hem " Fifty shades of Grey " som alla säger ska vara så fantastiskt bra. Jag är absolut ingen bokmal över huvudtaget så jag ska testa och se om jag klarar av att läsa den. Blir så rastlös och kan inte sitta still. Men vi får se :-)

 

Dagens västtrafik

Såhär såg det ut imorse. Som en flock boskap forslas man till och från arbetet. Som grädde på moset när vi stod och väntade i morse så rullade texten " grön express från ytterby kl 07:10 är inställd pga fordonsbrist". På måndag börjar vi åka från klareberg istället får se hur det är.


En dag i Ullared

Nu är vi på väg hem igen efter en heldag på Gekås i Ullared. Massa fynd har vi gjort och jag har till och med köpt några julklappar.


Tack för ikväll!

Skrynkliga som två russin sitter nu jag och mamma i soffan efter att ha tagit oss en välförtjänt bad. Ikväll har vi vart ute och ätit gott tillsammans med Anncha och hennes mamma på moon thai kitchen. Våra mammor har träffats en gång tidigare, när vi båda var i New York i maj, och vi sa på väg hem med bussen jag å mamma att det känns precis som vi kännt varandra hur länge som helst. Det var inte sista gången och till våren/sommaren blir det definitivt en date i Köpmannebro.

Tack för ikväll!


Västtrafik & Göteborgs stad

Vi har ju som bekant börjat åka buss till jobbet nu för att mentalt förbereda oss på att från årsskiftet så kan vi INTE sammåka till jobbet med bil tack vare dessa fantastiska *not* vägtullar som träder i kraft 1/1 2013 utan då är det kommunalt som gäller. Varje dag vid strax efter 07 ser likadan ut, kö, kö och åter kö vid hållplatsen Eriksdal.

Idag började jag kl 09 och skulle då åka en timme senare än jag brukar och tänkte då att nu får jag nog sitta på bussen *lyx*, vilket man inte får annars. Men icke sa nicke. Jag fick nypa mig i skinnet för jag trodde jag såg fel när jag kom till pendelparkeringen. Är detta sant??? På bilden nedan visar HÄLFTEN av den kö som stod och väntade på bussen kl 08:10. Jag trodde fan inte att det var sant.

Tycker verkligen Göteborgs kommun och Västtrafik att vi har en fungerande kollektivtrafik i Göteborg idag när man ser kön vid denna busshållplats?? Tror ni att det kommer vara mindre folk som åker kommunalt på denna sträcka Göteborg-Eriksdal t/r efter årsskiftet??? Ni har inte funderat på att kanske utöka bussförbindelserna iallafall under rusningstrafik eller skaffa större bussar?Som det ser ut nu så går det en buss var 8:e minut i rusningstrafik och det är bra.... men när man ser 2-3 bussar svischa förbi innan man äntligen kommer med en men ändå tvingas stå upp, tycker ni att det är värt att betala ett månadskort för detta?

Kanske måste ni ut och resa lite i verkligheten för att se vad vi resenärer, era kunder, tampas med varje dag.

 

 

 

 

 


NU äntligen!!


Party pic´s

Håller som bekant på att ladda upp en filmsnutt från i lördags men det går sådär bra eftersom vårt internet är helt cp. Imorgon ska Kalle ringa till Felia så att de får skicka ut en tekniker och kolla vad det är som är fel. Any how, jag kollade igenom de bilder jag tog, blev inte så många, men några... så här kommer dem :-)
 
 

Men åh!!!

Hade precis skrivit klart ett suuuperlångt inlägg om hur helgen sett ut och vad som hänt och precis när jag tryckt på publicera så försvann ALLT! Blev något publicerat då? Nej. Tydligen så försvann det bara. "Sånt som händer ibland" säger Kalle.
 
Nu orkar jag inte skriva om allt det igen men kontentan av det hela var att igårkväll hos Lisa så hade vi supertrevligt, idag har jag legat i soffan och kollat på SATC hela dagen och imorgon är det ny vecka igen.
 
Natti natti

Utflyttningsfest ikväll

Min gamla kollega Lisa ska flytta till Stockholm med sin sambo och ikväll är det utflyttningsfest, tjoho! Inte för att hon ska flytta alltså utan för att det blir fest :-) å bäst av allt är att en annan gammal kollega , Malin, åxå kommer ikväll. Malin bor annars i Uppsala men denna helgen skulle hennes man ner till Gbg på ett volleyboll event så hon åkte med ner. Tjoho! Ikväll är alla sköna brudar samlade hemma hos Lisa och jag är helt säker på att vi kommer ha hur kul som helst! :-)

Fina Lisa

 
Fina Malin
 
 
Nu har man alltså 2 anledningar att åka upp till nollåtta-land och hälsa på :-)
 
 

Ifånbilder

Satt och tittade igenom mina bilder på telefonen. Tänk vad mycket mer kort man faktiskt tar nu än vad man gjorde förr. Tar ni mycket kort nu?

Titta vilket fint kort jag hittade på Anncha och Maria :-) mina fina tjejer!


Kommer ni ihåg dessa?

Hade ni en sån här jo-jo? Jag hade en coca cola jo-jo kommer jag ihåg.


Mina sötnosar


T.A.C.K!!!!!!!!!!!!!!

Guuuud nu känns det genast mycket bättre!! Tack fina, söta, rara, Goa, underbara vän för att jag fick prata av mig. Känns så bra att få prata med någon som förstår vad man pratar om ibland,no offence Älskling, :-)du lyssnar åxå jättebra men det är en speciell känsla att prata med nån som är i samma sits, typ tjej och vet vad det rör sig om.

Jag ville helt enkelt bara säga tack! :-)




Kreativa kollegor

Halloween var det igår och en kollega som var väldigt kreativ och hade bakat kakor som såg ut som fingrar. Titta vad fräckt! :-)


RSS 2.0