God jul mina vänner

Vi befinner oss i köpmannebro hos mina föräldrar och snart ska vi åka till Kalles föräldrar. På julafton delar vi upp oss och kommer vara i kambol fram till Kalle anka imorgon och sedan åker vi till köpmannebro igen. Förhoppningsvis är detta sista gången vi åker fram och tillbaka mellan två ställen och nästa år bor vi i Mellerud någonstans och då får föräldrarna komma till oss. Dags att skapa egna jultraditioner. 

God jul på er go vänner. 
När kommer vintern?

Man kan ju undra när vintern har tänkt göra entré i år när man ser prognosen för kommande tio dagar. +9 och regn, man kan tro att det är juni månad vi är i nu istället för december. 

Jag vill ha en kall vinter med massa snö. Jag längtar efter att få skotta snö och skrapa rutorna på bilen. Inte plocka fästingar på katten 1,5vecka innan jul 😠
2månader

I söndags var vår underbara dotter 2 månader gammal. Mamma köpte en fin isbjörnsoverall på Ullared i lördags som hon blev såååå fin i. Igår var hon 9veckor och jag fattar inte vart tiden tar vägen. Även fast det känns som man inte gör så mycket så flyger dagarna fram. Imorgon är det dags för ett nytt besök hos Ingela på BVC. Ska bli spännande att se hur mycket hon har växt och hur mycket hon väger. 
RSS 2.0