Ny härlig vecka framför oss!!

Imorse när vi satt i bilen på väg till jobbet så lyssnade vi som alltid på RixmorronZoo. När det var dag för nyheterna så säger uppläsaren att "Talibanerna inleder sin våroffensiv idag". Både jag och Kalle tittade på varandra och gapskrattade. Vad sa han??? Sjukaste på länge.

Jag glömde berätta igår om vad som hände när vi var ute och precis skulle avsluta dagens trädgårdsarbete så kommer det inspringandes en stor svart hund i trädgården. Springer runt och skäller på oss som bara sitter helt stilla och undrar vad f*n det var som hände och vart kom han ifrån??Som tur var är Elvis inne och inte ute med oss som han brukar. Tänk om denna stora svarta hund, som man nog inte ens kan kalla för hund utan en ponny för det enda som saknades är en sadel på ryggen, tänk om han hade gett sig efter Elvis. Jag hade inte tvekat en sekund på å göra nått illa om han hade gett sig på honom. Min lille fis.
Nu hände inget som tur var och "ponnyn" galoperade vidare ner till nästa trädgård. Efter några minuter kommer hästens ägare lufsandes ner för vägen och frågade om vi sett dras hund som hade smitit. Ja sa vi den sprang ner dit. Då säger ägarna " Ja det kanske är dax att sätta upp staket för han rymmer ju rätt ofta". Ja eller så skaffar man ett koppel och har bättre koll på sin jycke. Har man inte pli på hunden så ska den inte heller vara lös ute och heller inte rastas utan koppel!!! Jag ska väl kunna vara ute i min egen trädgård och fixa utan att risker att grannens hund som bor 500m längre bort kommer farandes i 300 knyck och springer över mig!? Begär jag för mycket då kanske? Hmm....
Ja Som sagt,solen skiner, vitsipporna blommar och talibanerna inleder sin våroffensiv. Vilken start på veckan! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0