Sälen

Underbart att vara här igen efter några års uppehåll. Sist jag var här var nog 07-08 skulle jag tro. Det har hänt en hel del i Lindvallen kan jag säga. Nästan alla backar är öppna här men man märker att det tar bra på snön. Det är bara snö i backarna nu, överallt annars är det barmark.

Vi kom iaf upp igårkväll vid halv åtta snåret. Killarna ställde sig och stekte tacofärsen med en gång å vi andra hackade grönsaker mm.

Idag var vi uppe med tuppen (kl 07:30) fixade frulle för att sedan hänga på låset när skiduthyrningen och liftarna öppnade. Tyvärr har båda sittliftarna stått still idag pga för mkt blåst på toppen. Vi tyckte inte att det har blåst så mycket men vi får hoppas att de är öppna imorgon.

Efter en första dag i backen och en after ski på högis med DuoJag så har vi nu avslutat dagen på lammet & grisen med en trerätters kött meny. Det smakade ljuvligt gott men nu är man så mätt att man nästan inte orkade ta sig upp i överslafen :-)

Imorgon tar vi nya tag igen.


Oh no!!

Vaknade för en stund sedan och går ut ur sovrummet. Vad möter mig? Jo Elvis ligger och vakar som en hök över min färdigpackade väska som ska med till Sälen. Jag DÖR om det är en mus i väskan!!!!!


Grattis

Grattis Brynäs till 2-4 segern. Nu står det alltså 1-1 i matcher och på lördag åker ni på smisk igen :-)
Nä nu lämnar vi tråkigheterna bakom oss och blickar istället framåt. I morgon åker vi äntligen till Sälen ett gäng från jobbet, ska verkligen bli så jävla kul!! Synd bara att snön börjar försvinna och att det förmodligen inte än snö nån annan stans än i backarna men men.

Imorgon kl 13 styr vi kosan från Gbg mot Sälen. Blir ett litet stop i Mellerud för att plocka upp mina pjäxor som syster yster glömde ta med i måndags när hon åkte hit :-)

Sälen here we come!!!



Våren är här

Titta vilket fint vårtecken jag hittade ute i trädgården idag. Var 15 grader varmt förut och alla går runt i shorts/linne och åker nercabbat i fräsiga sportbilar alldeles för tidigt på säsongen. Been there done that kan jag säga! dunderförkylning är vad som väntar er ;-) speciellt er som sitter i baksätet, haha!


ÄNTLIGEN rent vatten!!!!

I fredags var det en rör-kille här och monterade ihop nya reningsverket till vårt vatten. Redan i söndags märktes stoor skillnad!! Fantastiskt! Så bu har vi ett stort blått åbäke i tvättstugan, men å andra sidan hur ofta hänger man där inne så det spelar ingen roll.

Vi har premiär badat i badkaret med nya vattnet, fantastiskt! Har till och med druckit flera glas vatten direkt från kranen!!!!! Halleluja! "vadå tänker du säkert" men då känner du inte till våra problem som vi haft genom åren vi bott här med vårt vatten. Tänker inte tråka ut er med det nu utan bara säga att vi har haft problem och att det är VÄLDIGT skönt att det äntligen fungerar som det ska!

Malin har åkt hem igen. Hon var så duktig som tog med Elvis till veterinären idag å dammsugit hade hon gjort när vi kom hem. TACK Malin!!! Nästa gång får vi gå på bio!!

Natti natti foks!


The lazy day del 2

Usaine Bolts snabbhet fortsätter att lysa med sin frånvaroidag med kan jag säga. Är fortfarande bakishungrig så där ni vet som man blir Dagen efter. Ena stunden är man svinhungrig och kan äta upp en antilop om man hade sett en. Sen andra stunden får man inte ner nått. Åt två miniköttbullar till frukost imorse och nu har alla andra gått på lunch, bara jag och Jerry kvar. Inget som låter bra uppe hos Kinesen på våning 8 heller... Får se hur buffén ser ut.

Kul att uttrycket med kastrullen och vitsipporna har gått hem här hos kollegorna :-)

Ikväll kommer min syster Malen på besök. Hon ska få hjälpa till att lägga lite altan kanske annars bara umgås, käka lite ikväll och kanske se en film. Imorgon ska hon få ta med Elvis till vetrinären för att få en liten vaccinspruta.

Annars har planeringen för Sälen resan börjat ta fart. På torsdag middag åker vi iväg. Lisa har ringt upp och fått en lägesrapport, det ser ganska brunt ut överallt utom i backarna och det är ju där vi vill ha snön. En tjej som har hoppat av för det hade tydligen hänt nått tråkigt som gjorde att hon fick passa. Anne gick nyss hem med med feber och skulle kurera sig. Håller tummarna att hon blir bättre snart så att vi blir 9st som åker upp.


Helt useless idag

Igår vart det 55års fest för Anncha och hennes syster i Fiskebäcks vindsurfingstuga. En annan kollega är medlem i clubben därav denna plats. Efter en bussresa på ca 1timme från Brunnsparken till småbåtshamnen kom vi fram till ett uppdukat kräftkalas. Mums, havskräftor och aioli satt fint!
Efter maten var uppkäkad sköt vi undan borden för lite spontandans. Tror vi dansade och hade kul ända fram till 1-2 nån gång, sen beställdes det taxi för vidare färd mot stan och vissa ville ut på mer partaj. Jag kände mig rätt nöjd (läs full som en kastrull) och ringde Kalle som snällt kom och hämtade mig. Tror kombinationen öl, vin, jäger(???why!!!!), skumpa + ca 30 rondeller från fiskebäck å hem gjorde att Kalle snällt fick köra åt sidan på E6 så jag fick hoppa ut å se efter om det hade kommit några vitsippor i dikeskanten än :-)

Idag har jag mått rätt ok men inte vart Usain Bolt i snabbhet direkt. Kalle har vart helt fantastiskt duktig ute i trädgården. Gropen för SPAt är färdiggrävd, fylld med grus och cellplast. Han har till och med börjat gräva ett litet nytt hål och satt i en liten plint till blivande taket. Såååå duktig han är. Jag å andra sidan var med ute i brassestolen i ca 30min innan jag fick krypa upp och lägga mig i fosterställning i soffan och sova bort ett par timmar.

När jag vaknade vid 16 så kände jag mig lite mer med i matchen och fick åka till maxi och handla lite korv och bröd som JAG grillade på gasolgrillen.

Nu sitter vi inne alla 3, Kalle i soffan, Elvis ligger på köksbordet och jag ska börja dammsuga lite hör och häpna :-)

Här är lite bilder från idag.



Det går bra nu

Här sitter jag på altanen i min brassestol, glajorna på, glaset är halv fullt, ny tidning att läsa och bra musik i bakgrunden. Det går bra nu helt enkelt!

Vad gör ni? :-)

By the way, ja glömde ge er betyget på filmen igår. Kan kort sammanfatta att den är som den första filmen, lite smårolig in emellanåt men inga asgarv direkt. Den får FF av fem möjliga.

 


Sköna lördag

Sitter hemma i soffan och lyssnar på en gammal playlist på spotify " danshits genom tiderna". Hur bra var egentligen "Hej hej Monika"???? :-) Nu rullar Will Smith- Miami, skönt gung i den...
Försöker ladda bra innan 55-års festen ikväll. Måste snart dra in till Lindex och kolla om de har några snygga brallor till kvällens event.

Kalle har åkt till Mellerud för att hämta virke till altanen som ska byggas ut i nästa vecka hoppas vi. Gropen är nästan färdig, han fick punka på skottkärran igår så en ny får följa med från Mld. Får gräva klart det sista imorgon och sedan fyller vi på med grus och cellplast för isoleringens skull.




Vi var på Bauhaus med i veckan för att köpa blad till sticksågen. Kunde inte låa bli att kika in på trädgårdsavdelningen för att se vad de hade fått in för nyheter. Fick syn på en superfin grupp som vi båda är överens skulle passa SÅ bra i nya uterummet. Lite ovanlig eftersom alla andra är vanliga soffgrupper med en 2 eller 3-sittssoffa och 2 fotöljer. Den som vi såg ser ut så här!



Snygg va??? :-)Hoppas bara att det inte är för stor diagonalt så den inte får plats. *håller tummarna* :-)

Nä nu ska jag till Lindex och Bolaget.

Chipp!

Bilder från TURen

Sorry att de är lite suddiga. Gjorde mitt bästa på det överfyllda "dansgolvet" + att man kan ha varit liiite alkoholpåverkad.




Glada TUR-kollegor, Anne, Lotta, Nina och Helene



Ninisen var glad :-)



Tredrag körde på bra! Extra stort + var när pappan 78år kom upp å sjöng 800grader :-) Krutgubbe!!

Hemmakväll

Kalle hade fixat en fantastiskt god middag på grillen när jag kom hem. Grillad ryggbiff med grillade grönsaker och bea till det. Mums!

Idag har vi haft hantverkare här som har kopplat in vårt nya vattenreningssystem. Bara för det så ska nu Kalle ta ett prov bad för att se om han ser/märker nån skillnad. Jag å andra sidan har bänkat mig i soffan å ska se Johnny english reborn. Buttan sa ju att den filmen var så fantastiskt kul så när jag såg den i affären tänkte ja " ah va fan, vi testar". Ska recensera den så vet ni om det är nått att se. Jag återkommer i frågan.

 


TUR 2012

Idag är det dagen vi alla har väntat på! Jag har väntat på den i 2år. Kunde tyvärr inte vara med förra året pga min kära framors begravning. R.I.P farmor!

Men nu är det alltså dagen D. Klockan 13 travar vi härifrån mot Svenska Mässan, väl inne väntar besök med div flygbolag och ERV. Sen blir det lite mingel och träffa gamla kollegor och ha en trevlig eftermiddag/kväll.

Kl 18 sparkar Solresor igång sin årliga förfest i sin monter med husbandet DuoJag. Den brukar hålla på till 20:00. Sen är vi bjudna till First hotel G för mingel och snittar och tillsist kommer vi hamna på årliga Flight Club som i år hålls på Push!

Uppdaterar säkert mer under eftermiddagen.

Chipp!


Matchkväll

Ikväll är det dax för den (förhoppningsvis) sista matchen i kvartsfinalen. Det står nu 3-2 i matcher till kära Färjestad och ikväll gör vi klart med HV. Jag tror det kommer bli en tuff match där båda lagen kommer göra allt för att vinna, det kommer bli tufft spel med många utvisningar. Men självklart kommer Färjestad vinna.

Synd att jag inte har canal+, funderar på om man kanske ska beställa hem bara denna matchen ikväll. Tål att funderas på.... behöver fortsätta gräva på hålet i min trädgård med :-)

Detta är tanken

Kalle har fortsatt gräva på sin grop medans jag fixade käk.

Ser inte jättestort ut men samtidigt inte så litet ut heller. Hoppas bygglovet för uterummet kommer snart så bi kan dra igång med allt. Kalles pappa kände en snickare som ev kunde komma hit och hjälpa till med att bygga ut altanen. Sen får nog Skepparn ta och fixa till resten.


Trädgårds fix

Igårkväll efter vi kom hem från jobbet så började Kalle staka ut coch sätta upp käppar och tråd för att vi skulle få en överblick i hur stor altanen kommer att bli. Kalle mätte även upp vart SPA´t ska stå och började gräva ur där vi sedan ska fylla på med grus och isolering. Detta är för att karet ska komma ner lite mer i marken och inte stå på altanen.

Jag passade på att räffsa bort lite höstlöv som blåst in på tomten. Ska införskaffa mig en sekatör så jag kan klippa ner lite vildvuxna buskar och småträd.

Hoppas vi kan få OK på bygglovet snart så vi kan dra igång med det stora.
Får uppdatera lite mer med bilder ikväll så ser ni hur det ser ut.

Gött spelat

Ikväll tog vi ytterligare en seger på bortaplan mot hv. Nu står det 3-2 i matcher och vi kan avgöra på hemmaplan i Karlstad på onsdag. Det kommer bli en tuff match med jag tror på seger och tippar 4-2 till Färjestad.


Ikväll kör vi igen

Kom igen Färjestad!!! Efter 2 raka förluster mot HV så är det verkligen dax att skärpa till sig och göra lite mål.
Just nu står det 2-2 i matcher och det hade vart gött med ledning inför hemma matchen på onsdag.

"Åh Färjestad, Åh Färjestad vargarna från Värmland - Färjestad!!!!" :-)


Home sweet home

Nyss hemkommen, sitter i mina myskläder i soffan och bara tar det lugnt. Kalle är inne på sitt rum och spelar gitarr.

Tack Sara och Buttan för en himla trevlig kryssning!!kul å ses synd att det går lång tid mellan gångerna.

Ett speciellt extra stort tack till min älskade sambo som ställde upp och åkte med mig på kryssen även fast du hellre hade åkt med grabbarna till Åre och kollat på skoterutställning. Det betyder mycket för mig att du var med.
Sen lovar jag dig att jag aldrig ska ta med dig på en tjej-kryssning igen. Det var ju inte tänkt så men när Mickes morfar hastigt gick bort i veckan så ville inte Micke åka med av förståeliga skäl.

Borta bra men hemma bäst. Nu återstår bara att se när Elvis har tänkt komma hem. Vi saknar ju den lille hårbollen!!


På väg hem igen

Nu sitter vi på BMA flygplats och väntar på att flyga hem igen. Kl 15:45 var båten iland och bi hoppade in i en taxi hit. Tänkte att vi kunde hinna med 17:35 flyget. Taxiresan hit flöt på bra å hade det bara funnits ad-biljetter på 16:30 kärran så hade vi bokat om Kalle och suttit på det flyget hem. Nu fanns inte det men det var inga problem att åka med nästa. Skönt för då kommer vi hem 2timmar tidigare och slipper sitta här och häcka.

Tusen tack Malmö aviation för superbra hjälp vid ombokning och ert trevliga bemötande!! :-)


Frågesport


Skål!


Laddade


Skepp å hoj

Nu har vi hittat vår hytt ombord på Birka Paradise som ska ta oss på en 24timmars kryss stockholm-Åland t/r.

Snart dax för middagsbuff'e.


Stockholmare + moderna?

Jag trodde att alla hade mobiler nu för tiden. Kanske inte alla äldre pensionärer för de tycker ju ofta att det är komplicerat att lära sig nya saker.
Men iaf alla yngre från typ 6-80åringar :-) så döm av min förvåning när jag ser denna medelålders man i typ 40-års åldern stå å ringa i en telefonautomat?!

Han kanske är kvar på 90-talet?


Fiffig låda

Detta var en mycket smart grej tycker jag. En låga på rummet som innehållet laddare till alla vanliga mobiler. Hur många gånger har man inte åkt iväg och kommit på att man glömt sin laddare? Det har hänt mig iaf.

Väldigt smart Elite hotel!!


@ GOT

Står och väntar på boarding. Ska bli kul att komma till huvudstaden. Det var ett tag sedan jag var där. Ska givetvis bli skönt att få träffa Kalle igen. Han har vart borta mycket nu det senaste.

Enligt tidtabell så landar vi på BMA kl 18:45, en flygbuss in till centralen för att möta upp Kalle och sedan ska vi bege oss till hotellet. Ikväll ska vi bo på nya Elite Eden Park som öppnade i höstas. Spännande!

Vi hade tänkt käka på fondueboden men de hade dessvärre fullbokat. Så Kalle är ansvarig för restaurangvalet ikväll. Får se vad han har hittat på.


4-3

Ikväll var hv det starkare laget och vann på hemmaplan med 4-3. Kändes som hv verkligen var på hugget idag å spelade riktigt bra. Kanske inte så konstigt med tanke på att de fick storstryk sist gång på hemmaplan. Att ligga under med 0-2 i matcher är säkert tufft med. 2-1 till Fbk's fördel inför hemmamatch på lördag i Karlstad. Det blir en lätt match.


Vilket är värst??

Pest eller kolera? Möss eller ödlor?! Ja du hörde rätt! Ödlor!!!

Titta vad som väntade mig utanför sovrumsdörren när jag kom hem. Trodde den var död men ICKE!! Som tyr var kröp den inte snabbt utan att jag snabbt som ögat kunde fånga den med sopborsten å kasta ut den. Bläch!!!!



Sociala kollegor @ lunchbreak


Så bra!!!


Härligt

Bra jobbat Färjestad!! 3-1 mot HV på hemmaplan idag. 2-0 i matcher två segrar till så är blåmesarna borta sen :-))


Over and out

Nä nu kan jag nästan inte hålla ögonlocken uppe längre. Känns att man har vart uppe läänge idag. Kryper ner i sängen nu så hörs vi imorgon.

Auf wienerschnitzel! :-)


Ensamma långa tisdag

Denna dagen har vart den längsta på länge. Gick upp strax före 5 imorse för att köra Kalle till flyget sen åkte jag direkt till jobbet. Jag slutade kl 17 å åkte då direkt hem, lr ja via maxi å handlade mat. En tur bort till stenen å tillbaka innan mörkret kom å nu sitter jag i soffan å väntar på att mina grönsaker i ugnen ska bli klara.

Idag bjuder kök Frida på stekt ryggbiff, grönsaker i ugn och en klick bea till det. Mums!

(skitig ugn, i know. Får städa den nån dag)


Haha! Först på jobbet!!

Eller ja, inte riktigt. 2st städerskor var här och "städade" lite när jag klev in genom dörren på jobbet kl 06:15. Då undrar ni kanske "Vad f*an gör du på jobbet 06:15 när du egentligen börjar jobba kl 08??". Jag tänkte ta det till nästa nivå lixom, igår skulle jag enligt schemat börja kl 9 och kom in kl 8. Jag råkade ta fel på vilken dag jag skulle jobba sent denna veckan. Så jag tänkte toppa det i dag med att komma 1h 45min tidigare :-)

Nä, skämt å sido. Jag körde Kalle till flygplatsen kl 5 imorse så vi skulle slippa ha två bilar där i helgen. Sen orkade jag inte köra hem emellan för snart börjar rusningstrafiken och då hade inte mer än hunnit svänga in hemma för att sedan få åka iväg igen.

Sitter och funderar på en sak som hände hemma igår kväll. Jag upplever det som ett typsikt killproblem, men jag kan ha fel. Det som häde var att är att vi sitter hemma i soffan och diskuterar vårt utespa som ska hämtas i helgen och monteras under våren. Vi har pratat om att bygga ut altanen och sätta dit SPA´t först och sedan fixa resten. Jag säger då att undrar om det är möjligt att få klart det innan påsk eftersom jag får lite tjejer på besök då. "VA??" Utbrister Kalle. Varpå jag svarar " ja, jag frågade ju dig för typ 3-4veckor sedan om vi hade några planer på påsk eller om det var ok att det kommer lite brudar på besök". Detta hade han helt missat och hade väl nu med tanke på SPA´t tänkt att vi kunde nyttja den långhelgen till att fixa lite ute i trädgården. Jag förstår hans resonemang men det finns ju fler helgen än påsken?
Precis efter vi hade diskuterat klart igår så fick jag lite dåligt samvete för att jag kanske inte hade tänkt på det då. Men så kom jag på att vi hade ju faktiskt inte ens börjat prata allvarligt om Spat än vid den tidpunkten. Och för det andra så frågade jag ju faktiskt om det var ok och fick ett ja. Ska jag då ha dåligt samvete för att han uppenbaligen inte lyssnade på mig när jag pratade med honom? :-) Nej jag tror inte det... Nog om det.

Så nu sitter jag här och slö-surfar lite på facebook, aftonbladet div bloggar och lyssnar på Rix MorronZoo och äter en bermudan-plain.

Annars då? Har ni andra gått upp än? :-)

God Morgon!

Te-klippt sambo

Ja det är inte så hemskt som det kanske låter. Jag sitter i bilen och väntar på Kalle som är hos frissan. Sen bär det av hemmåt för lite käk. Undrar vad man ska hitta på idag. Får surfa runt lite medans jag väntar. Hoppas jag hinner med en promenix innan solen går ner med. Det är så skönt att det fortfarande är ljust ute när klockan nästan är 19. Underbart!

Här är dagens fråga: vart befinner jag mig?


Mello repris

Sitter och kollar på mellon i repris och jag fick avbryta för jag bröt ihop av skratt när jag hörde vad snubben från Cypern hette som delade ut poängen från den internationella juryn. Mr Klitos Klitou!!! Jag dör!!!!!! :-)) haha!!! Kolla Sara dawn finers min när hon försöker hålla sig för att inte bryta ihop!


Brunch à la Frida

Idag har jag tänkt göra mig en omeletteulle med baconröra till frukost/lunch.

Perfekt bakfylle frulle för er som var ute och rumlade igår och behöver nått fett att starta dagen med :-)

Här har ni receptet:
Baconröran
1/2 paket bacon
1msk finhackad lök
1/2dl majonäs
1/2dl creme fraiche
Peppar

Omelett
4ägg
4 msk grädde
Smör till stekning

Stek omeletten på båda sidorna.
Blanda ihop röran. När omeletten har kallnat något så kleta på fyllningen och rulla ihop.

Tada! Bon apetit!


Våren är här!

Har precis gått upp och har kanske vart vaken i 30min max och jag har redan sett två tecken på att våren är här.

1. Vår lilla ekorre som brukar springa runt i träden på baksidan huset och hoppa från gren till gren! Jag har inte sett han sedan i typ sep och befarade nästan det värsta. Att Elvis hade lyckats få tag på han och käkat upp honom. Men icke!! Välkommen tillbaka!

2. Detta är inget trevligt vårtecken utan bara en påminnelse om att nu drar det igång och håller på ända till okt/nov. Suck!


Sammanfattning lördag

Beachvolleyboll i kviberg var inte sista gången vill jag lova! Fy vad kul det var!!! :-) nästa gång får vi nog spela i två timmar. Lite "stressigt" på en timme för man han ju knappt dricka vatten men oj vad kul. Tror att alla kände likadant?
Hoppas vi kan skramla ihop ett lag eller två till volleyn i sommar.

Efter vi hade spelat klart så drog vi till Wood och käkade. Jag hade fått för mig att det var ett tapas ställe men det var det inte alls. Man satt på små bord och stolar inne i en ganska mörk lokal, lite japanskt typ, fast ändå inte. Maten på menyn var väldigt blandad det fanns allt från sallad, hamburgare, entrecote till paella. Jag körde på en hamburgare med bea, den var superstor å jag blev proppmätt även fast jag skippade brödet. Maten var helt ok men det som drog ner betyget var att vi fick vänta skitlänge på maten även om restaurangen knappt var full. Jaja, får se vart vi går nu efter nästa gång.

Thats it for today! Night folks!


Beachvolley i kviberg

Här laddar vi inför beachvolley i Mellerud 2012 :-)


Superduktig!!

Har precis kommit hem efter en riktig långpromenad på 1,5timme. Imorgon ska jag åka å kolla på en motionsslinga som heter svarte mosse som ska ligga här i krokarna, får se om det är nått å ha. Nu är det dax att packa väskan och hoppa in i duschen för att sedan ta bussen in till stan och beachvolleyn *wiie* cant wait! :-)

Kolla in den här slappisen. Legat inne hel dagen istället för att vara ute i det fina, hm, vädret. tror han känner av att jag är hemma. Mammas lille fis! :-)


God morgon underbara lördag!

Nyss vaknat och ligger kvar i sängen och drar mig lite. Läser lite bloggar, skummar igenom fb, lyssnar på happy music på spotify. Det känns som en bra lördag morgon. Känner mig utvilad och ska snart kliva ur bingen för att fixa lite helg lyx frulle. Efter det blir det promenix i det (förhoppningsvis, eftersom ja inte har dragit upp rullgardinen än) fina vår vädret.

I eftermiddag är det äntligen dax för beachvolley i kviberg med kollegorna. Det ser jag fram emot!

God morgon!


Over and out

Halvligger i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna. Jag är sååå trött! Har gjort lite mat som jag har mumsat i mig. Gräsänka som jag är så får man passa på att äta sånt man gillar ,men som sambon inte gillar, när han är borta. Ikväll bjöd kök Frida på curry räkor i sås med couscous.


Tar med mig en film å kryper ner i sängen. Får se om jag hinner se klart den eller om jag somnar. Det har vart två långa arbetsveckor, 12dagar i rad å det känns i knoppen om man säger så. Hopp i säng så sover jag så länge jag orkar imorgon. Å fan ta den som ringer mig, ringer på dörren å ska sälja tidningar, grannar, kattskrälle som tar in möss eller gör nått annat som väsnas å stör min sömn.

God natt!


Titta vad vi fick på jobbet!

Jag ska inte ta nått!!! :-)


Sugen på ny telefon?? Bra pris annars


Så här kände jag mig imorse :-)




+0,5kg efter resan till Mallis med massa gott. Fyy!!
Aktuell vikt: 88,1kg


By the way

Så har jag bokat flygbiljetterna till Stockholm nästa helg, idag. Fick även ok på nya Elite Eden Park som öppnade i höstas. Ska bli kul å testa nytt hotel. Min favorit Clarion Sign var fullbokat annars ligger det bra till lägesmässigt. Har dålig koll på Sthlm ska jag säga men det är tur jag har egen guide med mig. Kalle har ju bott några år där + att hans morbror bor där så han har bra koll.


Internationella kvinnodagen

Ja det är tydligen idag. Har inte tänkt så mycket på det idag. Firar ni denna dagen? Det gör inte jag. Just nu sitter jag själv hemma med katten i soffan. Kalle hade städat hela huset i helgen, åkt till Ikea och köpt ben till sängen och två tvättkorgar. Sååå fint det var när vi kom hem i söndags. Det betyder så mycket att han har gjort så fint för min skull. Älskar lille plutten så! Puss på dig :-)


Kalle, Malin , Glennon och Amanda är på väg till Gördalen för en skoter weekend. Malin fick det av oss i julklapp å nu sista veckan har gått runt som ett litet barn på jul med världens största flin å knappt kunnat sova :-)

Jag hoppas de får en trevlig helg. Själv ska jag ha en riktig slappar helg. Ska sova ut ordentligt. Det märks att man har jobbar 11dagar i rad. På lördag ska vi spela beachvolleyboll med några kollegor och sedan gå ut å äta på en restaurang som heter Wood tror jag. Läste lite snabbt igenom menyn och det såg ut att vara nått tapas ställe tror jag.


Hej mitt vinterland!

Nu är vintern här igen. Fick skrapa bort ca 10cm snö på bilen imorse när jag skulle åka till jobbet. Hade ställt in mig på att det var vår nu, speciellt efter helgen som var.

Kan inte låta bli å tycka att det är väldigt mysigt och fint med vitt på marken :-)

  


Vad händer här?!

Snö?? Nu?? Skojar han där uppe eller? Nu hade ju till och med jag som gillar snö lagt ner tanken på mer vitt här nere och istället välkomnat våren efter en helg i Palma. Hoppas innerligt att det försvinner under morgondagen.


Seger!!

Vad var det jag sa?! Segervittring :-) matchen slutade 3-2 till kära Färjestad, underbart! Nu kör vi järnet i slutspelet!


Hockey time

Sitter bänkad i Scandinavium med Anncha aka "Lars-Olov" och ska se Frölunda - Färjestad. Jag har lite segervittring, håller alla tummar jag har :-)


I´m back!!

Hola chicas!!

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen, eller ja, jag kom hem seent i söndagskväll så igår var allt upp och ner å bak och fram. Ni undrar kanske vart jag hållit hus sedan i fredags? Jo vi har vart på Mallorca med jobbet. En studieresa med AirBerlin, SunHotels och Holidayautos. Vi flög i fredags morse från Landvetter via Berlin till Mallorca. Lite försenade pga att lastarna strejkade i Berlin så vi han inte se så mycket av flygplats, lounge mm som vi hade tänkt. Väl framme på Mallis så upptäckte vi att bagaget inte hade vart lika snabba som vi, kanske försåligt i och med att de strejkade, så de som hade checkat in sitt bagage fick ställa sig i kö till Lost & Found" och fylla i en pi-rapport. Jag var den enda som åkte med bara handbagage och hade hela min packning från första stund :-) De andra tjejernas bagage kom först med planet dagen efter :-) *hihi*

Efter detta lilla missöde så gick vi och hämtade ut våra hyrbilar och begav oss iväg mot SunHotels som vi skulle hälsa på. En god lunch och en rundvandring senare så var det dax att åka mot hotellet, Melia Palas Atenea. Ett 4-stjärnigt hotel vid marinan ca 25min promenad från gamla stan.

Jag delade rum med Anna och Sofia, och vi hade alla rum mot havet :-) Så fint att vakna till en sån fantastisk utsikt! Incheckade och klara var det dax att bege sig mot stan och shoppa lite för de stackarna som inte hade något annat med sig än det de hade rest i. Kl 21 skulle vi samlas i repan för färd mot restaurang Rebello, ni vet den restaurang som Emilio Ingrosso har i Palma. Vi käkade en redan förbestäld typ 8-rätters meny som smakade ljuvligt gott!!Rekomenderas!!
Efter maten var alla så trötta och ingen ville dra vidare ut för att kolla nattlivet utan sägen var det som lockade mest.

Dag 2 började med en stoor frukostbuffé och ett frukostmöte på ca 1 timme. Efter det var det dax att möta upp vår trevliga guide Toméo som skulle ta med oss på en heldagstur runt Mallorca. Vi fick bla se Pollenca, Formentor, Alcudia och en stadsrundtur i Palma. Kl 18 var vi tillbaka på hotellet, några ville ut på mera shopping medans jag, Maria och Susanne gick ner för att prova på hotellets SPA. Mycket bra val!!
Senare på kvällen var det dax att gå ut och äta på restaurang Tast Club i Palma. Väldigt god tapas! Rekomenderas!! 

Vi hade hört talas om en välkänd bar som hette Abaco där drinkarna skulle smaka extra gott och kl 24 varje dag så skulle det släppas ner rosenblad från taket. Vi var ju givetvis tvungna att checka in detta! Liten besvikelse måste jag säga, drinkarna var dyra (16eur)smakade inte så fantastiskt och rosenbladsregnet var endast på fredagar kl 24. Vi drack upp och gick hem.

Upp med tuppen dag 3 för frukostmöte och utcheckning från hotellet. Därefter tog vi bilarna mot Palma Nova/ Magaluf och lyssnade ju givetvis på Orups Magaluf hela vägen dit :-) Bra Anna!
Väl framme i Magaluf så fick vi en guidad tur, titta på stranden och se lite hotel. Efter det styrde vi kosan mot Valldemossa. Liten rundvandring i stan på egen hand, en tur på marknaden och sedan en lunch så var det dax att åka tillbaka till flygplatsen för hemfärd.

Här kommer lite bilder från vår resa. Mer finns snart uppdaterade på min fb.






















Bye bye

Nu blir detta sista inlägget på några dagar. Som ni vet så drar vi iväg med jobbet över helgen och då är det no- mobil tillåtet.

Trevlig helg så hörs vi på måndag!

Auf wiedersehen! :-)


Mums!

Kom hem till ytterligare en fantastisk måltid. Han är bäst min sambo. Han har fixat en supergod kycklingsallad. Titta! :-)


Jag är inte bitter

Jo det är jag! Många som satsar på nya sunda & friskare liv så här i början av året, även jag. Beach 2012 brukar vi skratta och säga. Just nu är jag inne i en mental svacka där allt känns omöjligt. Men jag måste ta tag i mig själv och rycka upp mig!

Istället för att bli motiverad av att läsa att det går så bra för alla andra som uppdaterar om sin viktnedgång på facebook, div bloggar mm så blir jag istället en bitterfitta. Jag unnar inte andra lycka om jag inte får vara lycklig själv. Just nu känner jag mig inte så motiverad alls och ser inte beach 2012 som ett rimligt mål. Snarare beach 2036. Exakt så känns det idag just nu. Tror att detta har gått över rätt snart, kanske redan i eftermiddag för ni som känner mig vet att jag egentligen är en rätt glad skit :-)
Ibland behöver man bara gnälla av sig lite och då är det perfekt med en blogg. Här skriver jag precis vad jag känner för och vill.

Så det så!

Bläääää!!!!

RSS 2.0