Är det tisdag idag?

Det känns som en tisdag tycker jag. Ja å Elvis ligger i soffan å slötittar på tv. Jag har precis cyklat 30min på motionscykeln. Till kvällsmat blev det hallonsmoothie à la Sara å två styck finn crisp med fetaost. Kalle är inne i stan med sina kollegor och käkar på nån trevlig restaurang. Säkert 7-rätters, brukar bli så när de ska ut :-) har lovat att hämta honom när han vill hem.

Annars håller jag på å tvättar lite inför helgen. Vi ska iväg en sväng med jobbet och träffa en ny leverantör mer än så kan/får jag inte säga. Men det ser vi fram emot hela gänget.

Inget nytt på fronten annars tror jag. Hörs en annan dag!


Hör nu på go vänner...

Så ska jag för er berätta :-) Emil i lönneberga var det. Fantastiskt bra film tyckte man när man var liten. Nu när man har hunnit bli liiiiite äldre och uppskattar istället andra filmer. Ikväll har jag och Lars-Ove vart och sett Hamilton. Den får 5 F av fem möjliga! Ser helt klart fram emot uppföljaren. Persbrandt var grym!! Helcool och impad av superkroppen!

Nu sitter ja på bussen på väg hem. Ska bli skönt att gå å lägga sig för imorgon ska vi upp i ottan och ha frukostmöte hela bygget. Usch, för tidigt!

Natti natti!


Superkroppen

Ja nu blev ni allt nyfikna va!=) hehe.
ikväll ska jag och bästa Anncha (eller lars-olof som buttan kallar henne) gå på bio. Dax att de den omtalade Superkroppen- Hamilton!

Nån som har sett den? Är den bra?
Jag får återkomma med en recension senare ikväll.

Caio!


Ska göra som han

Gå och knyta sig, bokstavligt talat. Imorgon är en annan dag. Nya möjligheter så att säga.

Vi säger god natt!


Eftermiddags underhållning

Betala räkningar "jippie" :-(


Helgens shoppingfynd



 





 





Alltid undrat varför kläderna alltid är så håriga. Nu vet jag varför... hm..


Helgen i matväg

Vi säger alltid att vi ska försöka att inte äta så mycket skit när vi ses jag, Sara och Buttan. Det går alltid käpprätt åt h*****te. Nu äter ju både jag och Sara LCHF och vi hade bestämt oss för att inte äta en massa skit och vi HÖLL det löftet! Bra will power!

I fredags gjorde vi tacos och drack ett glas rött till. Det blev även en mojito till "efterrätt" :-)
Igår åt vi LCHF frulle med stekt ägg och en hallonsmoothie. Sara berättade att hon brukar ha i grädde istället för så mycket mjölk. Jag kan säga att jag var aningen skeptisk till detta, men ack så gott det var. Hädanefter ska jag alltid göra mina smoothies med en skvätt grädde i.
Gårdagens lunch blev en GI-macka på Frölunda Torg. Jag vet att man inte ska äta bröd när man går på LCHF men det fanns inte så många LCHF friendly ställen att käka på där kan jag säga, så detta var det bästa vi hittade.

På vägen hem körde vi förbi ICA Maxi och köpte med oss en fläskfilé, lite bea och en påse med ungsgrönsaker/rotfrukter med en lite touch av vitlök. Mums! Ett par glas vin till detta och även en liten mojito och en bit 70% choklad med hallonsmak.

Idag blev det en liten brunch på överbliven tacos och guacamole vid 11.30.

Efter att jag hade kört Sara till bussen imorse så var det så fint väder ute och jag kände nästan inte för att gå in alls. Längtade lite efter mina trädgårdsmöbler sittandes i vårsolen med en varm oboy eller nått :-)
Istället städade jag bort julen utomhus. Jag tog ur ljusen ur vår utegran som ändå bara har legat ikullblåst sedan årsskiftet men ljusen i :-) Jag har släpat bort granen och slängt den i slänten bakom huset samt plockat ihop några gamla utbrunna marschaller som kommit fram i tön.

Sedan kl 12 idag så är jag uppkopplad på jobbet. Har det ringt många tror ni? Öh nä inte direkt. 4st samtal har jag haft varav 2st var från samma hysteriska dam som frågade typ samma sak som första gången hon ringde in :-) trodde det skulle vara hysteriskt eftersom det är lönehelg, men folk är väl ute i det fina vårvädret antar jag. Jag fortsätter väl och tömmer köer och gör lite annat administrativt istället.

Hörs sedan!





God morgon världen!

Sitter seg som en gnu i soffan med fötterna på bordet å stirrar ut genom fönstret. Inte bakis, inte så trött, bara inte helt vaken än. Inatt sov både mamma och Malin här tillsammans med mig och Sara. Fullt hus :-) mamma och syrran har precis åkt iväg in till stan. De är här för att se Göteborg horse show dag 2.

Sara står i badrummet och piffar sig inför hemresan. Ska köra ner henne till bussen om ca 25min. Har vart en mycket trevlig, lugn helg med mycket snack och shopping ;-)
Snart ses vi igen men då är vi i Sthlm på väg på nya äventyr. Berättar mer om det då.

Undrar om man ska fixa lite frukost sedan när Sara har åkt eller om man ska gå rätt på söndagsbrunchen på en gång . Lite gott och blandat från helgens goda rester samt steka lite bacon. Tål att funderas på.

Idag är min jobbsöndag så jag ska koppla upp datorn sen efter frullen och kolla så allt ser ok ut. Gjorde det en sväng igår kväll med bara för att se så att allt var uppe och rullade. Och det var det.
Jag hade tänkt åka in till jobbet och sitta där idag, men jag skiter nog i det och sitter hemma. Skönt med valfriheten.

Nähe, nu är det dax att börja göra mig i ordning (lr ja, ta på mig en tröja iaf) och sedan skjutsa in Sara.

Tack för den här helgen My love! Det har vart mkt trevligt att ha dig här :-)


5-5

Det blev fem lika i shoppingkasse matchen. Nu är vi hemma igen, lagar mat, dricker vin och ser på mellon.

Jag är sååå nöjd med dagens shopping. Det bästa är när man inte förväntar sig att hitta nått å så får man med sig flera kassar hem. Idag har vart en sån dag, massa kassar och nästan 3000:- fattigare. Men det har vart värt varenda krona. Kommer inte ens ihåg när jag shoppade kläder sist så jag behövde verkligen detta.

Här står dj butcher och steker fläskfilé :-))


Lägesrapport

Det står för tillfället 4-2 till mig i antal påsar :-) Sara är iof inne i provrummet på stadium nu så det kanske blir en påse till. Vilket flyt! Hade inga förväntningar på att hitta nått överhuvudtaget varken jag eller Sara. Men oj vad vi misstog oss.


Sara @ Nikes provhytt

Provar en sport bh. Undrar varför hon har tagit av sig byxorna? Hmm... Får nog fråga när hon kommer ut :-)


Lördagens planer

Nu har vi precis käkat frulle och ska packa ihop oss för avfärd mot Freeport och Frölunda torg för shopping.

Hörs sen så får vi se om det blivit några fynd :-)


Mojitos at my casa!

Nu är Sara här och vi har vi gjort vår första drink. Skål


Ny uppdatering

Nu har blogg.se äntligen kommit med den nya app-uppdateringen så nu kan man ÄNTLIGEN lämna kommentarer även om jag bloggar via mobilen :-))


@ the car wash

Åh så fin min lilla pärla blev bu. Fredagsfin :-) men det var verkligen välbehövligt kan jag säga. Kommer inte ihåg när jag tvättade bilen sist? En fördel med att det blir vår, ljusare och varmare ute är att då kan man snart stå ute här hemma å städa hela bilen. Dammsuga, torka å feja.

Titta så fin hon blev :-)


42 skott

Fin utsikt från jobbet! 42 skott är nu skjutna från Skansen lejonet


Nya mått

God Morgon!! Imorse var det dax att hoppa upp på vågen igen och även ta lite mått. Det hade jag inte gjort sedan 3/2. Hade inte så stora förhoppningar på att det hade hänt nått positivt på vågen med tanke på lingonweek och massa fusk. Men så här ser resultaten ut iaf.

• Vikt 87,6 
• Midja 94cm
• Överarmen 34cm
• Lår 68,5cm
• Hals 37cm

Vikten står kvar på samma som veckan innan men det verkar ju ha hänt lite på lår och överarm. Alltid något.

Ikväll kommer Sara och för första gången i världshistorien så ska vi INTE äta massa onyttigt när vi ses. Båda går på LCHF så nyttigt snax blir det och lite vin kanske. Undrar om hon vill bubbla ikväll eller om vi ska ta det till Mellon imorgon. Eller bådeoch :-))

 Frietags mys!!!

Shopping

Körde förbi Bäckebol efter jobbet eftersom jag ändå skulle handla lite mat. Jag passade på att hoppa in på skopunkten och de hade fått in lite vårnyheter. Fick med dessa fina skor hem. Kul med lite nytt å det behöver jag, speciellt med tanke på att vi ska till Mallis nästa helg :-)


Vinst igen

Jippie!! :-)) Vinden har vänt! Jag som ALDRIG vinner i spel vann idag 2st flaskor på vinlotteriet. Nu du Sara, behöver jag inte åka till bolaget heller :-) hehe!

Imorgon är det dax att hoppa upp på vågen igen. Känner inte för det för jag tror att det kommer visa ett negativt resultat denna veckan. Ni vet en vecka i månaden är man ju lite extra svag för sötsaker och denna veckan har det slinkit ner både glass,  chokladbit (70% så den är OK ändå) semlor 2st samt lite chips. Jag blir alltid så jäkla törstig den tiden i månaden med... Har säkert hällt i mig 2liter om dagen sedan i lördags, minst! Är bra att dricka mycket vatten och jag vet att man ska dricka så mycket egentligen men annars är jag jättedålig på att dricka vatten.

Så jag förväntar mig inget toppresultat imorgon. Hoppas istället att skiten är över snart.

Denna flaskan


Babylycka!!

GRATTIS Viktoria & Prins Daniel!!

Idag kommer det skjutas 42 skott vid skansen Lejonet, precis utanför mitt fönster
för att fira att vi fått en ny tronarvinge.
Vi fick lära oss av Tom imorse att man skjuter 21 skott för
en "vanlig" prins/prinsessa och dubbelt om det är
en tronarvinge.



Sara

På fredag kommer My best friend hit, Sara. Ska bli kul å ses för nu var det faktiskt ett tag sedan. Hon har requestat en tur till närmsta Telia butik samt Freeport, så det är det som står på to do listan.

Är inne i ett Queen-stimm nu och kör Greatest hits 1&2 på repeat. Denna låt får mig att tänka på dig Sara, så den tillägnar jag dig :-)







Tronarvinge?

Är det en prins/prinsessa född? Vi hörde och såg nämligen två skott från Skansen Kronan i Göteborg!

Spänannde! :-)


Bortglömd

Messade Kalle strax innan 17 för att se om han redan var utanför jobbet lr om jag skulle vänta uppe på kontoret. Fick tillbaka "strax". Ok tänkte jag och travade ner. När jag hoppar in i bilen så flinar han till å säger " vet du vad? Jag glömde visst bort dig. Tyckte det var nått som saknades och kom på att ja visst hade glömt bort att hämta dig när jag var i tingstadtunneln :-)"

Haha, tur att man inte är så kinkig :-)


Facebook

Hello kära vänner!

Vet ni att imorse hade jag ett "hallelulja moment" i bilen på väg till jobbet. Problemet som jag ska berätta om tror jag att alla snälla människor (som jag själv) som har lite svårt att säga nej, har upplevt ett par gånger. Ni vet man har ju massa löst folk som kompisar på FB som man egentligen inte känner alls utan kanske har jobbat med för 100år sedan, gått i skolan med, träffat på någon fest mm... Alla har sånna här vänner på FB. Man har provat att plocka bort dem från sin vännerlista men så skickar de nya vännerförfrågningar. Har folk verkligen sån koll på vilka vänner man har på fb och att "igår hade jag 265 vänner, idag har jag bara 263. Vilka två är det som har försvunnit????" ORKAR man överhuvud taget leta rätt på dem?? Jo vissa gör uppenbarligen det, Jises!

Vissa "vänner" som man har försökt bli av med så många gånger, eller som man stör sig på för att de publiserar statusuppdateringar HELA TIDEN!!, skickar farmville inbjudningar, filmer med "roliga" klipp mm.... Man har inget gemensamt med dessa människor. Imorse på väg till jobbet fick jag reda på att man kan gå in och avsluta sin prenumeration på en person. Visste ni detta???? OJojoj, hallelulja! Då behöver man inte se alla dessa uppdateringar från vissa personer. Ni ska bara veta vad jag har rensat!!! :-) hehe.

När jag kom till jobbet imorse och berättade denna fantastiska upptäckt för vår praktikant , vi kan kalla honom Jerry, så tittade han bara på mig och sa " men hallå?, visste du inte det??" Visste ni? Jag är ju i och för sig lite efter i know. Man kallas ju inte för blixten utan anledning :-) Jag känner ändå att jag måste sprida detta vidare till mina kära läsare som kanske har samma problem som jag.

Varsågod! :-)


Alla godkända utom en

Nu har vi fixat familjens ESTA ansökningar inför vår USA tripp. Mamma och pappas blev godkända med en gång. Men Malins .... Hehe " pending" :-) säkert ingen fara utan blev säkert så eftersom vi försökte med hennes visakort först men det nekades av någon anledning eller så är det väl en vanlig stickprovskontroll.
Blev samma sak med Kalles när vi gjorde våra å hans blev godkänt efter 72h.

Annars har jag och mamma sandpapprat och målat min skänk som jag ärvde av farmor när hon gick bort förra året. Den kommer bli matt antikvit och kommer passa jättebra in hemma hos oss bakom soffan mot köket. Ska bli skönt att få lite förvaring för finporslin, bestick, kaffekoppar och fina glas som inte används så ofta. Synd egentligen för det är sånt som man vill använda mer men haft nerpackat i kartonger hemma hos mamma å pappa när man inte haft nån plats för det själv. Nu ska det bli ändring på det.

Nu sitter vi i bilen på väg hemåt igen. Tänk vad fort helgen går. Imorgon är det måndag igen.


Wtf!!

Vad är det för fel på folk här uppe i de värmländska skogarna? Ingen bländar av sin Volvo 240/745 när man möts. Fullt helljus på bara. Eller så sätter vi på helljuset precis innan man passerat varann så att mötande bil blir bländad å nästan kör av vägen.

Jag tog ju ändå körkort här men jag kommer inte ihåg att jag fick lära mig sånt?! Någon annan som tog körkort här uppe kanske?


Sweet home Mellerud

Befinner oss i Mellerud nu. Vi kom hit strax före kl 13 och åkte in till NK för att köpa med några semlor hem till kaffet. Jag kommer ihåg från när man var liten så var det alltid de bästa semlorna på NK (nya konditoriet). KATASTROF säger jag bara!!!!!!!!

Semlorna var helt klart INTE bakade idag. Är inte så säker på att de var bakade igår heller. Gammal torr bulle, gul hård grädde. Fy! Skandal att de säljer dem till dagspris och inte ens säger till att de inte är bakade idag!

Annars så ska vi snart äta lite mat. Baconlindad kyckling och en sallad. Det regnar ute och inget vidare väder så idag sitter vi inne. Malin har letat fram en gammal video för jag hittade en favoritfilm från när vi var små, "Ture Sventon och fallet med Isabella". Så snart blir det alltså film och mat.

Vad gör ni? :-)


Underbara låt!! Den går på repeat kan jag säga!!


Helgen är här

Det är en underbar lördagsmorgon, jag sitter i soffan och smurfar lite. Kalle är ute och har hämtat skotern som ska med till Mellerud och Elvis sitter i fönstert och är deppig över att det är snöblandat regn ute. Han blir så liten när han blir böt :-)

Ska strax börja steka lite frulle, idag blir det stekt ägg och bacon. Kanske en finn crisp med fetaost på och ett stort glas mjölk. Efter frukost så packar vi ihop oss och styr kosan mot Mellerud för att sedan åka vidare ikväll mot Karlstad. Vi ska se på Ljust & Fräscht med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström ikväll. Jag fick det i julklapp av Kalle och det ska bli kul. Ska gå och lägga biljetterna i väskan nu på en gång. Lite snopet och komma på att man har glömt dem när man passerat Tösse ;-)

Ha en bra dag länge!

Chef Kalle bjuder ikväll på ...

Stekt gös med tzatsiki och grönsaker. Mums!!


God morgon

Hoppat ner från vågen precis. Inte hänt ett skit sen förra veckan. Står fortfarande kvar på 87,6kg. Måste bli bättre på det där med träning, helt klart.
Ska ta med mig mamma på långpromenad både imorgon å på söndag :-)

Off to the verkstad med the bil.
To be continued... :-)


Snart helg igen

Ligger i sängen och har precis läst en tidning. Kalle ligger bredvid å snarkar högt :-) Stackarn är lite snorig och förkyld.

Imorgon bitti ska jag åka till verkstan med min bil, den ska på service å bli fin å jag blir 2600:- fattigare. Sånt som händer en gång om året.

Skönt att lägga sig i tid för en gångs skull!! Kl är inte ens tio å jag ligger redan.

Imorgon är det fredag vilket betyder Upp på vågen igen :-( känner på mig att det inte kommer bli bra resultat.

Natti natti!


Fy vad gott!!

Torsdagsfika i vanlig ordning och Erica har gjort sina omtalade minisemlor. Titta vad goda de ser ut!!!! Jag kunde inte motstå, men det blir den enda semledagen i år! Hellre en mini är en stor vanlig på tisdag.

Fuck!! Cykla 30min hemma sen, MINST :-)


Jensens Böffhaus

Ikväll har vi vart på Jensens Böffhaus och käkat, jag, Malin, Anne och Lisa. Liiite seg personal idag men de hade och andra sidan en hel del folk där å vi hade ju en del att tjöta om så det gick egentligen ingen nöd på oss. Nu sitter vi i soffan hemma hos mig och snackar gamla minnen och snackar skit :-)

Kul att få uppdatera varandra lite om vad som hänt. Det känns som Malin bara har vart iväg på semester och att det inte alls var länge sedan hon slutade hos mig på jobbet. Tänk att det är snart ett år sedan!? Jisses, vart tar tiden vägen?! Hoppas att vi kan komma och hälsa på dig i Istanbul om ni kanske blir kvar där. Jag har aldrig varit där och bjuder härmed in mig själv :-) Vet att hon bara tycker det skulle vara kul om vi kom ner. Personlig guide är alltid bäst! :-)

Nä nu ska vi tjöta vidare. Å du Sara, jag uppdaterade vikten i fredags och kommer göra det igen på fredag :-)) För din och alla er andras info så har jag ändrat "våg-dag" till fredagar.

Tja!


Happy Valentine! :-)

Gratängen står i ugnen och doftar ljuvligt, Kalle håller på å gör egen bearnaisesås. Grillen är tänd och snart blir det valentines dinner à la Kalle :-)

Vad har nu för planer då?


Alla hjärtans dag



Happy Valentine´s day kära nära och kära!!


Hemköp Nordstan

Hemköp Nordstan - " alltid fräscha grönsaker "

Hmm... Vet inte om jag håller med.


Måndag igen

Varför går alltid helgen så snabbt?? Känns som det var fredag igår? Veckorna går åxå jättefort i och för sig, men inte lika snabbt som helgen dock :-) Tillbaka på jobbet och snart lunch för de flesta. Jag jobbar sent och har automatiskt senare lunch då. Hoppas det finns nån lunchkompis kvar nere i köket då. Trisst att luncha helt själv, men det är ju inte som när jag och Malin jobbade här i allra första början..
Haha! Lunch vid 17 när alla andra gick hem :-) Våra arbetstider då var 12 eller 14-20, så då började man ju inte direkt med lunch utan åt middag vid 17 istället. Saknar INTE de arbetstiderna kan jag säga. Men jag saknar min kollega Malin! Hon flyttade till Malta förra sommaren men har nu flyttat tillbaka temporärt till Sverige. På onsdag kommer hon hit och vi ska träffas vi brudar som jobbade ihop och som brukade ses när vi alla bodde i stan. Så en liten reunion på Jensens Böffhaus i stan kommer bli såå trevligt! Miss you Malin! :-)

Kalle åker till Stockholm på kurs en natt i denna veckan, så då blir jag gräsänka. Passande då att Malin kommer hit så man slipper vara själv. Skönt ibland men kul med sällis :-) Annars då?

Har helgen varit bra för er? Hoppas att blogg.se kan uppdatera nya appen snart så ni kan lämna kommentarer igen. Man kan bara göra det när jag skriver från en dator (ej ifånen) vilket jag faktiskt gör nu. Så nu får vi se, är det någon som läser detta eller som brukar läsa här??? Lämna gärna en kommentar :-)

Tjenixen!

Bakis söndag

Imorse mådde man som man förtjänade kan jag säga. Oj oj oj... Var inte sugen på den goda hotellfrukosten som serverades. Fick i mig en halv skiva bacon, en gurkskiva å tre klunkar mjölk :-)

Efter frullen så var det dax att checka ut och bege sig hemmåt igen. Tack tjejer för en fantastiskt trevlig helg! Det får vi göra om.

Väl hemma så har jag inte gjort många knop kan jag säga. Den där långpromenaden som jag hade tänk ta idag uteblev. Har legat i fosterställning i soffan å sovit typ 4 timmar. Såg på favvofilmen Notting Hill eftersom skivan ändå satt i, när den var slut så orkade jag inte gå ur soffan och byta så jag tryckte på play å såg den en gång till :-)

Nu efter lite leftovers från gårdagens lunch så börjar jag vakna till liv. Har bytt film å ska nu se en annan klassiker , Dirty Dancing. " nobody puts baby in the corner".

Kalle är på väg hem från fjällen och det ska bli mysigt att få hem honom igen , saknar honom!!


Nu kör vi!!!!!!!


Ny drar vi till dansgolvet


Snillen spekulerar

Vet ni att man kan se barriärrevet från kinesiska muren?

Vilket nummer befinner sig på motsatt sida av nr 6 på en tärning? " nr 9"

Vad heter det manliga varianten av gynekolog? " ornitolog"

Måååånga skratt kan jag meddela :))


4 hot chicks at Stenungsbaden, check!

Vi har tagit en paus från vardagen och styrt kosan (lille bilen) mot Stenungsund och Stenungsbaden. Vi bor här inatt och just nu befinner vi oss i SPAt. Kl 17 ska vi få en visning av hotellet. Ikväll spelar schlagerexpressen på hotellet så då jäklar ska vi skaka rumpa :-) innan dess ska vi käka en god middag och ta en pre-snack på rummet.

Det märks att man är ute med vana resenärer när flickorna har packat ner skivad citron, shotglas, salt, ost &kex samt div godis. Underbart jobbat tjejer!!

Hörs sen!


Fredagsmys

Min absoluta favoritfilm ALLA kategorier , Notting Hill, går på TV3 nu. Åh jag bara älskar den filmen. Mysfilm!! Nu ska jag krypa upp i soffan med en hallonsmoothie, en guacamole och några nachochips.


Bra start

Hoppade upp på vågen imorse för att se om det hade hänt något. Å det hade det! Inte mycket men iaf ett minusresultat. -0,5kg

Ny vikt: 87,6kg

Det var väl det enda positiva med denna dagen so far. Lisa kom i och för sig förbi å visade en jingel som vi filade på för några veckor sedan och som nu hade kommit med i ett informationsblad. Bra jobbat!! :-)Kul att det kom med

Annars har arbetsdagen börjat piss. Folk som skriker och hetsar upp sig för sånt som de inte ska arbeta med överhuvudtaget men som de har svårt att släppa. Andra skäller över att man gör fel över saker som man borde kunna. *gaaaah* ibland kanske man har lite otur när man tänker. Det är mänskligt att fela och det händer även de som anser sig vara bäst. (inte jag nu alltså, jag är inte bäst på allt men jag försöker vara ödmjuk).

Jaja, ni som känner mig vet att jag är en glad skit och inte brukar haka upp mig på småsaker. Ibland är det skönt att bara få skriva av sig lite så går anfallet över :-)


Bra jobbat!

Har precis avslutat ett 30min pass på min motionscykel. Det var tufft, speciellt nu i början när man inte är van och har fått upp kondisen. Men jag känner att jag har fått lite bättre flås på de gånger.

Imorgon är det dax att hoppa upp på vågen. Ska bli spännande å se om det har hänt nått. Kommer inte ta måtten imorgon utan göra det lite då och då. Men en viktuppdatering blir det.

Nu ska jag krypa ner i sängen å läsa en tidning. Elvis är ute på en tur å Kalle är en timme från Gördalen med grabbarna.

Natti natti


Strongt jobbat!!!

Idag är det torsdag och den återkommande torsdagsfikan infaller på vårt kontor vid 15-tiden. Denna gång var det Susannes tur och hon bjöd på kärleksmumstårta. Alla läskade med att den var såååå god :-) tog jag nått? NEJ! Känns så bra!


All the single ladies

Kolla killen till höger!! Jag dör!! :-)



Lyckad familjebild


Dagens fråga

Vad ska man äta idag då?? Jag får helt enkelt se vad jag hittar där inne.


Skön stil

Ligga å dricka/äta. Har hört att det är jobbigt att sitta upp :-) mammas lille fjant


Godkänt!

I eftermiddag har jag vart och besiktigat bilen. Inga anmärkningar bara några uppmaningar att använda handbromsen mer och be killarna på verkstaden att uppdatera mina framlampor. Ska ringa till dem imorgon och beställa en tid för servicelampan har lyst ett tag nu :-)

Nu står jag i kö till "byten & återköp" på Ikea. Vi var här i helgen och köpte garderober och trådbackar. Nu ska jag byta två st mot en storlek mindre. Kom på att jag inte ville ha så många korgar i den stora så nu byter jag in dem så jag får till lilla istället.
Rätt lugnt på Ikea en sen tisdagskväll. Tips för er som vill shoppa i lugn och ro.

Någon tycker tydligen att det är varmt ;-)


Family Guy


Yesterday vs today


Natti natti

Nya hotellet är verkligen superfint!! Ligger i skön, stor, fluffig hotelsäng med massa stora kuddar, en glad sambo bredvid å kollar på Wallander. Imorgon äter vi god frukostbuffe och går till jobbet :-) bra avslut på helgen.

" class="image">


En gång i Phuket...

Helt klart sevärd!!


Här sitter vi å mjyser

Sitter på Espresso house å tar en kaffe på maten. För nån timme sedan så checkade vi in på nya Clarion hotel Post. Vi fick ett kanonerbjudande på jobbet för ett tag sedan så man var dum om man inte tackade ja. Efter att vi checkade in så tog vi å travade iväg på stan i jakt på lite mat. Kalle var sugen på indiskt så vi hamnade på New Delhi. Jag har aldrig vart där innan men det hade Kalle, tydligen hade gått ner sig lite. Inget slår ju Bombay vid Järntorget. Underbart mysigt ställe med den BÄSTA indiska maten jag har smakat!

Nu sitter vi som sagt å tar en kaffe å tittar på folk. Visst är det kul att titta på folk som är på sin första date :-) spänt, nervöst , titta på detta paret. Han har tjötat konstant sedan vi kom hit å måste nog tycka att han är den mest intressanta i världen. Undrar om hon håller med? Blir det en andra date? Vem vet... :-))


@ Clarion hotel Post


Det börjar ta form

Det får ev bli en tur till Ikea i veckan och byta två trådbackar till mindre storlekar. Eftersom det saknades typ 1,5 cm när vi satte in garderoben i sovrummet så fick vi ta bort en innervägg och då går inte dörrarna att öppna helt fullt ut. Vilket betyder att mina trådbackar ej går att dra ut å då försvinner ju skälva syftet med dem. Så vi byter helt enkelt dem till två mindre så kan vi ha dem i latterummet sen, så köper vi kanske ett vanligt hyllplan till den stora garderoben.

So far i sovrummet: hyllor i garderob och två packade flyttlådor med "Fridas smalkläder vinter &sommar". Så motiverad man blir när man går igenom gamla kläder som man hade när man var smal.


Härliga söndagsmorgon

Det snöar utanför mitt fönster och vi har precis ätit frukost. Det är det bästa med helgen att man gör lite som man vill i den takten man vill. Idag ska vi fortsätta med hemmafixet som vi påbörjade igår. Vi fick upp å ihop garderoberna i latterummet, jag ska bara flytta lite på dem eftersom jag inte tycker att de står på ett bra ställe nu. Står precis innanför dörren så rummet känns mycket mindre. Ska flytta ner dem i hörnet på rummet så blir det nog bättre.

Kalle ska börja med garderoberna inne i vårt sovrum så vi kan börja fylla upp dem snart och stuva om i de andra. Nu ligger det massa blandat huller om buller å ja har sådär koll på vad som finns där.

Ikväll ska vi in till stan för att förlänga helgen lite extra. Berättar inte än vad vi ska göra så stay tuned! :-)

Dagens frulle är en omeletteulle med baconröra. Röran är gjord på crème fraise, stekt lök, stekt bacon och lite majonäs. Smarrigt och mättande.


Melodifestivalen 2012 del 1

Samma skit som alltid. Jag brukar inte ha så stor förhoppning om första deltävlingen eftersom det brukar vara det sämsta av det som kommit in. I år är inget undantag, vart hittar det allt detta undrar jag???? Sean Banan och Torsten Flink? Å stackars Marie Serneholt, tjejen är supersnygg och kan sjunga men VARFÖR får hon alltid så kassa låtar?
Å fina Sara Dawn Finer, vem är ansvarig för scenkläderna i år? Oj oj oj, att klä en rätt kraftig tjej i glitterpaljetter får henne att se ännu större ut.


Dagens lunch

Thaiwok med crème fraise och jordnötssmör. Perfekt lurre innan vi börjar med dagens hemma fix.


Happy lördags-mus tag

Klockan är nio och Kalle är i full gång med att grilla frukost. Ägg & bacon burgare tyckte jag mig höra. Ni vet en sån som man kan köpa på mc donken på morgonen, egg mc muffin.
Mina baconskivor ligger åxå där ute och jag ska göra en tonfiskröra till detta. I den har jag en burk tonfisk, en burk crème fraise och majonäs efter behag typ 2,5msk. Mums!

Godmorgon!


Ännu ett flygbolag som kastat in handduken

Såg på nyheterna att Malev har gått i konkurs. 2flygbolag på mindre än en vecka. Undrar vilket som är nästa på tur? Stackars mina kollegor som säkert haft fullt upp idag på jobbet. Det är aldrig kul när sånt här händer, men tyvärr så tror jag inte att det är sista konkursen vi ser innom den närmsta tiden.

R.I.P MA!


Tada!!

En frisyr!


@ Studio Fame

Bye bye kråkbo :-) hello frisyr


Godmorgon världen!

Idag är det fredag på riktigt å jag har precis vaknat, underbart! Härligt med en förlängd helg så ibland och en ledig dag. Inatt vid halv 3 vaknade vi av ett sånt oväsen och brötande inne i tvättstugan. Vi tänkte nog båda två " vad håller Elvis på med?" han fick en ny större bajlåda igår å min första tanke var att han gick bananas på den. Men icke. Det visade sig vara en katt till i tvättstugan. Den tyckte väl antagligen att det var kallt ute å skulle väl smyga in och kolla läget. Sen hittade den inte ut och då kom väl paniken krypandes. När vi öppnade dörren in så blev han så rädd att han satte av i full sula mot dörren och eftersom kattluckan var stängd så drog han ju med sig hela luckan genom dörren :-)

Om man skulle ta å göra i ordning lite lyx-frietags mus- frukost? Ägg&bacon och en smoothie? Det låter bra.
Vad gör ni då? Sitter på jobbet å segar? Väntar på att klockan ska slå 12 så ni kan gå på lunch å värma lilla matlådan som ni skjutit på heeela veckan eftersom det egentligen inte är gott men ni tänker att det får väl gå nu då eftersom det är sista arbetsdagen på veckan å ikväll ska ni kanske ut på nån aw? :-)
Jag gör som jag vill.

Har by the way bestämt mig för att fredagar kommer bli nya väga & mäta dagen. Så här publicerar jag för första gången mina mått officiellt *hua mig* :
• Vikt 88,1kg
• Midja 94cm
• Överarmen 36cm
• Lår 70cm
• Hals 37cm

Nu får vi se vad som har hänt nästa vecka. To be continued :-)


Fredags feeling

Har precis kommit hem från jobbet. Jag hade anmält mig på TF's agentkväll på crown ikväll men jag kände inte alls för det. Har vart supertrött idag eftersom jag sov hur dåligt som helst inatt. Skönt att ja är ledig för ny ska jag verkligen sova ut.

Detta står hittills på planeringen för morgondagen:
• Sooova lääänge!!
• Klippa mig äntligen! Ser ut som ett kråkbo i huvudet.
• Städa & tvätta lite.
• Ta en lång promenad i det fina vädret.
• Rensa ut i min garderob.


Sen har vi massa fixar planer för helgen, Ikea bl.a. Står på schemat.

Kvällen light snacks ser ikväll ut som följande : en hallonsmoothie, kalamataoliver samt ett finncrisp eller två med fetaost.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2912628/images/2012/pic_187464765.jpg" class="image">


Ännu en höjdare

Min sambo är helt klart bäst i köket. Ikväll har han lagat helt underbara lammfärsbiffar med tandoorikrydda, stekta rotfrukter, fetaost och en ljuvlig tzatsiki. Å det bästa av allt är att det räckte till en matlåda imorgon :-)



RSS 2.0