Välkommen hem William!

Nu har de äntligen fått komma hem från bb. Nettan, Ulrik och lillprinsen William!

Stort grattis till er!! 2012 kommer bli ett fantastiskt år!

Har lånat bilden från Nettans fb.


Korr ang julmys med änglarna

Detta inlägg är tillägnat Sara som blev så illa till mods av de jag skrev efter juldan när vi träffades hemma hos hennes päron.

Sara känner sig dumförklarad skriver hon :-)) å det vill jag ju inte. Så här kommer en ursäkt och rättelse till Sara.

Det var alltså Buttan som fick frågan om vad piff & puff heter på engelska. Sara var bara snäll och försökte hjälpa henne på traven med sitt bästa försök ;-)) *hehe*


Ny dag, nya möjligheter!

Idag känner jag mig riktigt pigg och utvilad. Sov bra och länge inatt så nu känns de som jag har kommit ikapp lite på de två dåliga nätterna som var innan då jag i princip inte sov nått.

Sitter i bilen på väg in till jobbet nu. Kalle är så glad över sin nya bil så han väntar gärna på mig på morgonen för att vi ska kunna åka in till stan ihop. 😘 sötnosen.

Undrar vad dagen har att erbjuda tro? Hoppas vi inte har samma kaos på jobbet som igår. Fick stanna kvar efter ja slutat å hjälpa en kollega med lite saker som strulade. Men vi löste det, fyra ögon ser bättre än två 😊


Back in business

Jaha då var man tillbaka i verkligheten i allafall i några dagar innan vi tar ledigt igen för lite nyårsfirande. I år kommer Kent & Evelina ner till oss och vi käkar lite gott. Jag å Kalle ska försöka komma på en bra meny. Fick smaka på en vääääldigt god tårta hemma hos Sara som hennes kusin Helena hade gjort. En chokladtårta med hallonmousse och dumlefluff. Den var himmelsk!!!!

Hoppas K&E tar med monopolspelet så vi kan spela å bli osams ;-)

Sitter nere i soffan i entrén på jobbet å slappar lite på lunchen. Märks att många har tagit några dagar ledigt i mellandagarna för det är nästan knäpptyst på hela bygget.

Har ni haft en bra jul annars? Fick ni många paket? Jag måste ha vart jättesnäll i år för jag fick massa bra-ha paket av tomten :-)
Ska åka till Elgiganten ikväll efter jobbet å köpa mig en ny torktumlare. Fick ett litet bidrag till det av tomten.

Nä nu är snart min timme slut å det är dax att trava upp till skrivbordet igen.

Bye bye!


Julmys med mina änglar

Ja då var julen över. Sitter hemma hos föräldrarna och väntar på att hårfärgen ska verka. Sen ska jag packa in mina saker i bilen å rulla ner mot Gbg. Kalle och Elvis har redan åkt i förväg. Ikväll blir det nog bara en lugn slapparkväll eftersom vi båda ska jobba imorgon igen.

Igår träffade jag mina änglar Sara å Buttan hemma hos Saras föräldrars 20personersvilla ;-) hehe...
Vi satt å pratade om allt som hänt sen vi sågs sist, lagade mat och spelade julklappsspelet. Var och en hade köpt 4 klappar var som vi slogs vilt om. När vi var klara med det så spelade vi ett nytt frågespel med väldigt blandade allmänbildade frågor.
Vissa frågor är buslätta medans andra lite svårare. Man blir full i skratt när man inte kommer på svaren som man någonstans vet att man kan. Å ännu roligare är det när någon annan svarar fel :-))
Som tex när Sara fick frågan " vad heter piff & puff på engelska?" hennes svar blev " peeef & pooof". Att inte vi dog av skratt!!!!

Sen kommer nästa asgarv. Fråga till Buttan " vilka länder räknas till Skandinavien ?" " Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Storbritannien" *haha* :-))

Ojojoj säger ja bara, tårarna rann.

Så här frustrerad va Buttan när hon inte kom på svaret på frågorna


Paketöppning del 2


Paketlösning del 1... :-)


God Jul kära vänner!

Kl är 15 och vi sitter bänkade, som så många andra familjer, och kollar på Kalle Anka och hans vänner. Till detta tar vi en glögg, julmust och en öppnad aladdin ask.

God Jul!! Hörs sen


På väg

Nu är vi inpackade med klappar, väskor å katt i bilen på väg längs med E6an. Ska bli skönt att komma hem till familjen å fira jul. Stackars Malin som måste jobba hela helgen :-( men vi ska nog kunna fira jul ändå.

Sitter å tänker nu på hur fint de var förra året med all snön. Nu visar termometern +6 grader å det spöregnar ute.

Får uppdatera mer när vi har kommit hem för just nu har ja en kelig katt i knät som vill ha uppmärksamhet.


Hej vad det går undan... NOT!


Traped in Nordstans p-hus

Här sitter vi... Vad gör du?


Sista klapparna klara

Vad skönt det känns att vara klar med julklappsinköpen. Jag å Kalle var inne i Nordstan å fixade de sista nu efter jobbet. Jag hade nog trott att de skulle vara mer folk där för att handla än vad de var. Bara 3 arbetsdagar kvar sen tar vi å stuvar in klappar å katt i bilen för färd upp till mld. Tråkigt bara att syster yster jobbar hela helgen mellan 7-19 :-(

Ska träffa mina änglar Sara & Buttan på juldagen med. Ska bli skönt att inte gå ut på Wärs, där man ändå kanske inte kommer ha så kul för det är för mycket folk så man bara trängs å får armbåga sig fram till baren. Istället ska vi ses hemma, laga lite gott å äta, ta en öl eller två ( blir inget vin iaf ) å sen ska vi spela julklappsspelet. Har inte träffat dessa godingar sen Halloween tror jag? Så det är på tiden.

Mina två älsklingar har redan gått å lagt sig. Natti natti!


Nya guran

Så lycklig med sin nya gitarr, sitter i soffan å spelar med i mina div låtar från Spotify.

Imorgon är det redan tisdag igen å det betyder morgonmöte å upp tidigt. Vilket betyder att det är dax att sussa redan nu. Så god natt alla!


Män & omkörningar

Vad är det med män å omkörningar i trafiken egentligen? Har precis kommit hem igen efter en tur till Torp. Familjen var där å julhandlade å Kalle var inte hemma så då tog jag mig en tur dit.

På väg dit så ser jag en bil i backspegeln som kommer som skjuten ur en kanon. Jag håller själv på att köra om en snigel som kör i 65 på motorvägen. Självklart ser jag mr speedy Gonzales bakom mig som kommer allt närmare å man tänker då att han kanske har nån dödssjuk i baksätet så självklart flyttar man på sig så fort ja kört om snigeln. Men jag hinner knappt om innan Gonzales börjar flasha med helljuset som besatt.
När han passerar mig så ser ja att de är en liten brat som säkerligen nyss har fått sitt kort å ville väl blåsa ur pappas bil lite. Såg då ingen döing i baksätet.

På vägen hem igen så händer en annan sak. Jag har precis passerat igenom Ljungkile där ja kör om en silverfärgad Audi som kör i ca 100. Jag själv hade farthållaren inkopplad på 120 så jag susar om honom å tänkte väl inte så mycket mer på det. Det tar ca 30sek innan audin gör ett gasande å kör om och kör in precis framför mig och saktar ner till sina 100 igen. Vid det här laget har jag fått bromsa in för att inte köra på honom...tänker att "jaha varför skulle du förbi om du ändå tänker köra så här sakta?". Så jag kopplar in farthållaren igen å kör om... Hinner inte ens byta fil innan han gör ett vrål gasande igen å försvinner iväg ett 50tal meter. Sen återgår han till sina 100km/h. Vad fan är muppots problem? Tänker nu att jag inte orkar med sånt barnsligt beteende å jag har ju heller inte bråttom hem. Men så kommer det en annan bil i full karriär som kör om både mig å audin så då fortsätter audin "omkörningsleken" med honom istället.

Herregud säger jag! Är du inte mer man än så som inte tål att en tjej kör om dig, då ska du inte ut på vägen heller!

Annars var de en trevlig dag på torp :-)


Undrar vad som har hänt här....?

Har någon fyllekört inatt? Har fruns man kommit hem oväntat å älskaren skulle fly iväg snabbt å i all hast så visste han inte vart vägen ut var? Eller är det helt enkelt så att någon har glömt att dra handbromsen innan man gick ifrån bilen? :-))

Hur som helst så har min granne gett mig och er ett gott skratt


Tittade bort i 2sek å vad händer...

Undrar om detta räknas som bakfyllekäk för honom med?


Julfest med jobbet

Sitt/ligger i soffan å tittar på sex and the city boxen. Rör mig inte mer än bad jag behöver... Ojojoj säger ja bara.
Vi hade julfest med jobbet igår och det var jättelyckat. Jag är med i trivselgruppen på jobbet å vi har planerat denna fest länge. Kul att det gick så bra å blev så uppskattat av alla.

Kvällen började med glögg å pepparkakor, man fick skriva ett rim till en julklapp som man inte visste vad det var i. Sen skulle man gå runt å hitta sin bordskamrat genom små lappar vi hade gjort. På en lapp stod det ett land å på den andra stod huvudstaden. När man hade hittat sin kompis så skulle man gå å sätta sig vid den världsdel dit landet tillhör.

Under tiden vi åt så hade vi ett litet band som spelade och hade en musikquiss med oss.
När tävlingar å maten var över så var det dax för lite spontandans i köket. Vi fick massa mat över å bestämde oss för att istället för att slänga resterna så skickade vi det till stadsmissionen.

Tiden går alltid så fort när man har kul så helt plötsligt var klockan nästan 2 å vi kände att vi hade fått nog. Vi tappra som var kvar till the bitter end va jag, Johanna, Tina och Linda. Vi kollade igenom allt så ljus var släkta å inget skräp var kvar, sen travade vi hemmåt.
Väl framme på stationen märkte jag att min sista buss hade gått så jag fick ta en taxi.

Sitter som sagt i soffan å är bakis. Undrar om Elvis åxå var ute å slarvade inatt för han har legat bredvid mig i soffan hela dagen å sussat på rygg. Sötnosen.

Kalle har vart i mld å spelat med bandet igår. Han å Glennon är på väg hit nu. De ska åka å hämta Kalles nya bil imorgon nere i Skåne nånstans.

Usch vad ja mår pissigt!!!! Dumma rödvin!


Nu kör vi!!!!

Imorgon är det fredag igen, tänk vad fort veckorna går. Imorgon är det dagen vi alla på jobbet har längtat efter sedan kick offen :-) det är dax för julfesten! Jag är med i trivselgruppen å jag lovar att det kommer bli en supertrevlig tillställning.

Måste ställa klockan på tidigt imorgon :-( ska hinna locka håret innan jag måste åka till jobbet. Skulle egentligen behöva ligga i säng för länge sen. Sov så fruktansvärt kass inatt. Hoppas ja kan sova ikapp lite nu.

Kalle har åkt till mld så det är ja å Elvis hemma tills på lördag eftermiddag/kväll. Alabamas rövarband spelar på Wärs imorgon kväll så är du i närheten å inte har nått planerat så kika in en sväng.

Nä nu tar jag katten under armen å går å lägger oss. Imorgon DÅ KÖR VI!!!! Eller hur Anna?;-)


Nä men...

Titta vad jag hittade när jag kom in i badrummet och skulle borsta tänderna ;-) så söt


Testing testing

Testing testing... Jag joinade ju i-fåån världen i förra veckan, känns väldigt bra faktiskt. Jag lär mig massa nya saker hela tiden. Som tex att smsa.... Jisses säger jag bara. Johanna skrattade sig dubbelvikt i förra veckan när det tog mig en timmes lunch att skicka ett sms :-) oj oj oj vad jag kämpade ska ni veta. Å jag har fortfarande svårt att träffa rätt på knapparna när jag skriver. Denna text har jag säkert filat på i 10min nu. Haha! Jag var så trött på min gamla muppmobil som bara krånglade. Jag kommer inte lägga ut den på blocket å ha 450miljoner pers som ringer å ska pruta å hålla på. Orka! Nä vet ni vad ja ska göra? Nått som jag "drömt" om att göra. Men eftersom att varje normal människa har en spärr, en inre röst som säger stop, så gör man det aldrig. Jag ska köra över den med bilen :-)) hihi! Ska bara tömma den på allt av värde först. Sen kommer givetvis bildbevis.

Allt detta skrivet med nya fånen.... So proud of me. Alla ev stavfel skyller jag på att jag fortfarande "övningskör" ;-)

Kraaam på er!


Påkörd

Inget allvarligt som har hänt, så lugn och fin! :-) Det var i fredags när jag skulle åka hem till mld så skulle jag bara släppa av Kalle inne i stan eftersom han skulle till sthlm på julfest. Eftersom det var ett sånt busväder och blåste full storm så var älvsborgsbron avstängd. Detta gjorde att all den trafik som normalt kör i utkanten av city skulle köra igenom. Mycket trafik inne vid Gullbergsmotet och jag skulle byta fil så jag inte skulle hamna på e20 mot stockholm. Trafiken står i princip stilla och jag börjar blinka för att visa att jag ska byta körfält. En snäll lastbilschaffis bromsar in och släpper in mig. Snällt tänkte jag och smög sakta in( trafiken rör sig knappt pga alla köer).
När jag är nästan helt inne i rätt körfält så händer det. Lastbilen som var så snäll och släpte in mig, har antagligen inte sett att jag har ett släp kopplat på bilen och kör rätt in i sidan på mitt släp. Bonk säger det. Jag kunde inte stanna där och då pga all trafik utan kör vidare en liten bit och stannar på lämplig plats. Jag går ur bilen och inspekterar mitt ekipage. Inga synliga skador på varken bil eller släp, så jag kör vidare.

Nu ringde det en trevlig herre som jag tror jobbade för åkeriet som lastbilen tillhörde. Han frågade om vad som hade hänt och om det hade blivit några skador på min bil/släp. Nej sa jag, hur gick det med lastbilen? En blinkers som tydligen hade gått sönder. Men han sa att vad är materiella skador när det kunde gått så mycket värre med tex personskador. Klok man! Vi ska båda fylla i varsin skaderapport om hur vi upplevde vad som hände så får vi se vad försäkringsbolaget säger.

Kalle tycker ju naturligtvis att detta är jättekul. "Kvinnor och bilkörning" :-) Jag låter honom hållas, för jag vet ju vad som verkligen hände :-)

Over and out!

Uppdatering London

Harregud vilken underbar resa!!! Vilka brudar jag åkte med! Oj oj oj.... haha! Det bästa började redan innan vi kom iväg. Maria kollade sitt pass några veckor innan vi skulle åka och upptäckte att det gick visst ut i april i år! Så iväg till polisen och fixa ett nytt. Sen typ 1,5timme innan vi ska mötas på Backaplan för avresa mot Landvetter så ringer Maria till mig:

M. "Heeej! Nu drar vi snart."
F. " Ja det ska bli så kul. Är på bussen nu på väg in till stan."
M. " Vi åker ju med Easy Jet dit, men visst köpte vi till extra bagage?"
F. *bryter ut i asgarv* " Hahaha! Öhh, nej vi skulle ju bara ha handbagage dit. Det är på vägen hem som vi har mer eftersom vi skulle shoppa. *tyst i ca 10sek* Sen bryter hon ut i skratt.
M. "Men vaaa faaan!!! Då måste jag packa om! Vi ses snart"

Haha!! Så typiskt när resebranchfolk ska ut och resa. Ingen koll på sina egna saker, bara på kundernas.

När vi alla hade kommit fram till London och sitter och tjötar lite på Sandra och Cattas rum så säger Sandra.
S. " Ska vi verkligen gå ut och käka nu när klockan är så mycket?"
F. " Vaddå mycket??? "
S. " Ja klockan är ju 22.30"
F. " Öh?? Nej klockan är 20.30 :-)"
S. "Jaha skulle man vrida tillbaka klockan? Ja men då känner jag mig redan mycket piggare, nu går vi ut och äter"

Så underbara kommentarer och händelser denna helg. Längtar redan till nästa äventyr. Bestämde vi Cykel på Göta Kanal 2012?? ;-)

Här kommer lite bilder från helgen i London.

Sandra & Catarina


Jag & Maria  




En av många mysiga pubbar







London BABY!!





 

Ska bli så kul!!! Packa packa pa-a-cka!


Grattis Elvis 3 år

Idag fyller min lille misse 3år. Tänk vad tiden går snabbt, känns som vi nyss var och hämtade honom i Lysekil. Detta har han naturligtvis firat med att ta in en liten mus som han slukade med hull och hår (bokstavligen).



Här har han gått och lagt sig i min resväska som jag håller på å packar inför London BABY imorgon :-)
Maria och jag åker från Göteborg och sen kommer Tiffany & Sunken från Köpenhamn lite senare på eftermiddan. Åh vad det ska bli trevligt!
* Pass, check!
* Biljetter, check!
* Travelcard, check!
* Incheckad, check!
* Växla lite pund imorgon, snart check!



Igår var kollegorna här på lite julmys. Synd bara att så många inte kunde komma pga olika akuta saker som inträffade i sista sekund. Men vi som var här hade iaf himla trevligt!  Hade gjort en minivariant av julbord med jansson, köttbullar, prinskorv, sill, lax och rödbetssallad.
Sen var det dax för det årliga julklappsspelet och jag vet inte vem som tog hem storkovan egentligen? Jag vet bara att lunch-påsen, lunchlådan och två böcker med fiskrätter och Italienska rätter var mest poppis. Jag fick iaf behålla min after eight å det är jag nöjd med :-))
Sen var det dax för vinlotteriet och där kammade Johanna hem storkovan med 4st flaskor och Maria kom tvåa och fick 2st.
Från och med idag har vi slagit oss samman med supporten så nu är vi ca 20pers. Då snackar vi lotteri, tänk att kamma hem storkovan där på typ 8-10 flaskor eller nått :-)
Fast jag vinner sällan i spel. Tror att jag har bättre tur i kärlek.

Bye Bye friends! Uppdaterar när jag kommer hem söndag.

RSS 2.0