The lazy day del 2

Usaine Bolts snabbhet fortsätter att lysa med sin frånvaroidag med kan jag säga. Är fortfarande bakishungrig så där ni vet som man blir Dagen efter. Ena stunden är man svinhungrig och kan äta upp en antilop om man hade sett en. Sen andra stunden får man inte ner nått. Åt två miniköttbullar till frukost imorse och nu har alla andra gått på lunch, bara jag och Jerry kvar. Inget som låter bra uppe hos Kinesen på våning 8 heller... Får se hur buffén ser ut.

Kul att uttrycket med kastrullen och vitsipporna har gått hem här hos kollegorna :-)

Ikväll kommer min syster Malen på besök. Hon ska få hjälpa till att lägga lite altan kanske annars bara umgås, käka lite ikväll och kanske se en film. Imorgon ska hon få ta med Elvis till vetrinären för att få en liten vaccinspruta.

Annars har planeringen för Sälen resan börjat ta fart. På torsdag middag åker vi iväg. Lisa har ringt upp och fått en lägesrapport, det ser ganska brunt ut överallt utom i backarna och det är ju där vi vill ha snön. En tjej som har hoppat av för det hade tydligen hänt nått tråkigt som gjorde att hon fick passa. Anne gick nyss hem med med feber och skulle kurera sig. Håller tummarna att hon blir bättre snart så att vi blir 9st som åker upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0