Söndagsmys

Helgen är redan över....tänk vad tiden går snabbt när man har kul. Känns som Sara & Buttan kom hit nyss men det är ju 2dagar sen och nu har de redan åkt hem. I fredags var vi ute på aw och vi började som vi brukar på cristal bar, sen tog vi taxi till Lounge. Jag, Anna och Sofia fick inte plats i den stora taxibussen så vi skulle precis hoppa in i en "vanlig" taxi när en taxichaffis ropar "Tjejer no kan ta denna!!" En stor buss för 8pers. "Nje vi kan ta den här" sa vi. "det är samma pris som den lilla taxin" ropar chaffisen och jaha tänkte vi så vi hoppade in.

Vi har precis rullat ut från centralen så frågar vi om han kan höja musiken, och vad händer då? Jo han drar igång värsta discokittet med ljuseffekter, discokula och RÖKMASKIN i bagaget!!!! Hur coolt var inte det då? Tur att vi fick hans kort för honom lär man ju vilja åka med igen :-))

Efter vi hade vart på lounge ett tag så drog vi vidare och mötte upp Sara & Buttan ute på avenyn, tog en öl på Rubinen och sen vidare till Incontro. Harregud vad mycket folk det var där men sååå kul vi hade! Kl 2 gick vi därifrån och tog lite nattamat på mcdonken för att sedan hoppa in i en taxi, inte lika cool som den innan, hem.

Igår var vi inte alltför pigga, vi sov säkert till kl halv elva och vissa mådde sämre än andra om man säger så ;-) Vi käkade lite frulle och skulle sedan göra oss i ordning för att åka en sväng förbi bolaget innan vi skulle hem till Maria. Då upptäcker vi att det är STÄNGT eftersom det är röd dag!!! WTF!!! Så vi fick helt enkelt skrapa ihop det vi hade hemma, det var inte mycket men något iaf.
Väl hemma hos Maria så fixade vi lite käk och sedan satt vi och tjötade, spelade Buzz och SingStar, varvat med en del skratt och lite wordfued. Tror vi kom i säng vid 2-tiden inatt med, och stackars töserna skulle ju med tåget hem igen vid 10 så de fick gå upp tidigt. Själv sussade jag och Maria lite till och gick upp vid 10 och käkade frulle.

Kalle kom och hämtade mig vid  11 snåret, väl hemma väntade 4timmars jobb. I love att vi har möjlighet att jobba hemifrån. Det fungerar ju HUR BRA SOM helst!!

Imorgon är det ny vecka nya möjligheter!

Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0