Söndag idag? Eller?

Det bästa med långhelger är att man har ingen riktig koll på vad det är för dag :-) idag känns som en söndag och för mig har vi haft tre lördagar denna helgen i och med att jag var sjuk i torsdags. Ska bli skönt att komma till jobbet imorgon. Ännu bättre att det är en kort vecka så det är snart helg igen ;-)

Igår åkte Sandy och Catta hem till Skåne igen och vi lämnade Maria hos svärmor för att hämta upp Alice.
Vi har haft en supermysig helg och alla är överens om att nästa gång så måste Singstar och buzz vara med.
Istället fick vi spela familje geni med barnfrågor, haha!
Vi har kört en rätt soft takt i helgen vilket jag tror att vi alla behövde. Ingen stress.
I fredags var vi på heaven som jag berättade om och i lördags tig vi en lång brunch med bacon och äggröra, smoothies mm. Sedan skulle vi ta en promenad ner till bussen för att hämta bilen. När vi kommer ner för vår lilla väg så står det en taxi där och jag frågade då om det är han som är den föreställda linjen som går på helgen. ( den måste beställas 1h innan avgång eftersom det inte är nån som åker här annars på helgen) killen i taxin svarar ja och vi hoppar in. Vilket flyt. Han kör oss bort till busshållplatsen och jag tror det tog några minuter innan Sandra, Catta och Maria fattade att man inte behövde betala eftersom det är en ersättningsbuss :-) Sandra som satt redo med plånboken, hehe.

Vi tog bilen in till centrum och första stop blev bolaget sen maxi. Efter shopping blev vi sugna på glass så årets första kulglass är nu uppäten. Massa nya sorter fanns hos triumfglass bl.a. Hallon/saltlakris och en ny favvo som var delicatos dammsugare. Try it!! Så god!

När glassen var uppäten åkte vi hem å slappade i soffan med lite öl, ölkorv, SATC2 och lite ostar.

På kvällen hade vi bestämt oss för att grilla så vi fixade helstekt fläskfilé med hemgjorda klyftpotatis, bea och de populära baconlindade fetaostarna. Till efterrätt blev det chokladfondue med jordgubbar, banan och färsk ananas.

Igår var mest en slappardag med lång frulle igen. Vi gjorde smoothie på resterna från ananasen och slappade lite i soffan. Kl 3 var det dags att köra in till stan och lämna av Maria och sedan säga hejdå till Sandra och Catarina.

Hoppas vi ses snart igen! Nästa gång kommer vi till Malmö :-)

Tack tjejer för en fantastiskt trevlig helg!
Kraaam


 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0