Första inköpet till nya familjemedlemmen

Vi åkte förbi babyproffsen och Happyland för att titta, känna och se vad det fanns för utbud av div vagnar och liknande. Babyproffsen stängde kl 18 så vi han typ bara in och ta ett snabbt varv, man vill ju inte komma och 15min innan stängning och ha 1000frågor och veta med sig redan innan att jag inte kommer köpa nån idag ändå. Har jobbat som säljare i många år så jag vet hur frustrerande det är.
 
Happyland däremot hade öppet till kl 19 och där var vi helt ensamna i butiken. Toppen! En mycket trevlig dam som glatt och informativt svarade på alla våra frågor. Vi såg en vagn hos henne som vi kände båda två att this is the one, men man vill ju fundera lite och inte ta första bästa. Men vi kommer absolut köpa den hos henne.
 
Med oss idag från Happyland fick vi en bilbarnstol + bas i svart som den nedan, till ett fantastiskt bra pris. Första saken på inköpslistan klar och det känns jätteoverkligt att vi handlar redan nu. Tror bara det blir vagnen nu rätt så snart sen väntar vi nog med resten till efter sommaren. Vi är båda överens om vilken vagga vi ska ha men som sagt, den är nog det sista vi köper. Man ska ju förvara sakerna undertiden.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0